Ținute de ski cu stil! De pe catwalk pe pârtie!

By  | 

Sporturile de iarnă de fac viața mai frumoasă în lunile friguroase, iar câteva ținute de ski pe măsură te vor ajuta să fii în pas cu moda, chiar și pârtie!

După săniuş şi patinaj, ski-ul şi snowboard-ul sunt cele mai distractive activităţi în această perioadâ, când pârtiile sunt acoperite de zăpadă, iar temperaturile sunt foarte scăzute.

Indiferent ce sport alegi să practici, important este să ai echipamente adecvate fără să suferi de frig sau de cald: haine ce oferă protecţie, impermeabilitate şi lejeritate în mişcări.

Cu alte cuvinte, echipamentul de ski sau de snowboard trebuie să menţină temperatura corpului la un nivel optim, să nu permită pătrunderea umezelii, să te izoleze termic și să fie flexibil, pentru a te putea mişca uşor şi modular, astfel încât să te poți echipa şi dezechipa într-un timp record.

Respectând toate aceste proprietăţi tehnice, Armani EA7 propune o colecţie de pantaloni şi jachete de ski cu o notă inconfundabilă de stil italienesc.

Pe pârtiile din Italia, Franţa, Austria sau chiar România, practicanţii acestor sporturi de iarnă au împins barierele modei, transformând sportul într-o “paradă” a costumelor şi accesoriilor! Evident, există trend-uri şi în privinţa costumelor de ski.

Să luăm exemplul filmelor din seria James Bond care întotdeauna conţin scene filmate pe părţii de top din lume: “A View to Kill” (filmat în Siberia), “For Your Eyes Only” (Cortina D’Ampezzo), “The World is not Enough” (Chamonix) sau “Spectre” (Solden, Austria)!

Dacă în anii trecuţi, costumele de ski intens colorate în nuanţe neon erau la mare căutare, în 2016 au revenit la modă nuanţele clasice de alb, negru sau cominbatiile “black&white”.

Evident, contează şi accesoriile: nu mai vorbim de mănuşi şi fulare, ci şi de celebrele “moon boots” care sunt cele mai confortabile după ce renunţăm la clăpari. Marc by Marc Jacobs sau Adidas by Stella McCartney vin cu propuneri interesante şi care la o adică, pot fi purtate şi în oraş!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *