Rochii de ocazie pentru sarbatori cu stil!

By  | 

Sărbătorile de iarnă reprezintă un bun prilej de a petrece timp cu cei dragi, dar şi posibilitatea de a onora numeroase invitaţii la gale, petreceri de firma, cine festive.

Din acest motiv şi vestimentaţia trebuie să fie adecvată ocaziei, în aşa fel încât să obţii acel aspect sofisticat, dar bine temperat, pe care orice femeie şi-l doreşte să îl afişeze.

Evident, că în momentul îţi cauţi rochia potrivită trebuie să ţii cont de silueta ta, de nuanţă pielii şi a părului, de trend-uri, dar şi de context, dress-code şi locul în care vei merge.

Evident, există câteva modele de rochii cu care nu vei da greş, nici ziua la birou, nici seară la un cocktail!

“The little black dress” este cea mai versatilă rochie din garderoba oricărei femei. Poate fi purtată la birou, dar şi la un concert de Crăciun printr-o accesorizare spectaculoasă: pantofi cu toc înalt, bijuterii statement şi un clutch metalic.

Delicată şi diafană, rochia din voal reprezintă o opţiune perfectă chiar şi în sezonul de iarnă. Cu o lungime potrivită, poate fi o opţiune interesantă şi la birou dacă nu este foarte transparenţă, în timp ce seară poate fi o opţiune ideală la un eveniment monden, dacă o porţi cu o blană şi sandale cu barete subţiri.

Rochia roşie este ideală pentru party-urile la birou în care colegii fac schimb de cadouri lângă brad. În plus, o poţi purta şi seară la o cină romantică în doi sau la un dineu cu menţiunea că această să nu fie prea scurtă, prea decoltată sau cu o croiala ce aminteşte de rochiile Craciunitelor.

Dacă te-ai plictisit de rochiile din paiete, opţiunea la îndemână sunt cele din materiale metalizate, peliculizate sau cu aplicaţii preţioase, precum pietrele colorate, precum cele propuse de DKNY sau Red Valentino. Nici imprimeurile nu sunt de neglijat. Îţi vor scoate ţinută din anonimat şi nu vei mai avea nevoie de accesorii opulente sau încărcate. Atenţie însă către ce prinţ-uri te îndrepţi, întrucât acestea îţi poot modifică vizual aspectul siluetei.

Comments

comments

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *