4 stiluri care au trecut testul timpului

Stilul preppy

De la Faye Dunaway in „Bonnie and Clyde” pana la stilata Jackie O, look-ul preppy, elitist a fost intotdeauna cool, chic si clasic.

Articolele preppy sunt de cele mai multe ori cele clasice: cardigan, little black dress si balerini. In prezent, look-ul preppy variaza ca materiale si are accente trendy.

Stilul Rock & Roll

Sandy din „Grease” si Madonna in „Desperately Seeking Susan” au dominat acest rocker look in anii ’80. In timp de geaca de piele a fost readusa in atentia fashionistelor de cateva sezoane, acest stil nu s-a potrivit fashionistelor veritabile.

Putin ruj rosu, skinny jeans sau o salopeta neagra si geaca de piele uzata creeaza instantaneu look-ul de femme fatale, indiferent de ce deceniu vorbim.

Stilul masculin

Nu cred ca exista ceva mai sexy decat o femeie care poarta o haina (sau un intreg look) masculina.

Coco Chanel a stiut asta in anii ’20 cand a creat look-ul sport, baietesc. Marlene Dietrich si Diane Keaton au stiut-o si ele in anii ’30 si ’70. Rihanna si Diane Kruger stiu asta si in ziua de azi. Accentele masculine nu fac decat sa scoata si mai mult in evidenta feminitatea si delicatetea.

Stilul Boho

Stilul boho-chic inseamna pace, eliberare si dragoste. Yoko Ono a reprezentat o varianta minimalista a stilului Boho, insa in anii ’70 Cher a fost imaginea stilului.

Astazi, surorile Olsen sunt reginele moderne ale stilului boho-chic. Un stil confortabil, casual si chill.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.