4 reguli de stil pentru purtarea ghetelor și botinelor

Finalul verii te-ar putea demoraliza, dar există și părți bune ale sezonului rece. Peisajele minunate de toamnă, ciocolata caldă, plimbările prin parc și, bineînțeles, schimbarea garderobei, sunt lucruri pe care le-am așteptat cu nerăbdare.

A venit momentul să scoatem din dulap ghetele și botinele, dar cum le purtăm pentru a arăta cât mai bine? Urmează aceste reguli de stil și vei arăta mereu de milioane!

Stiluri amestecate

Cine spune că trebuie ca fiecare piesă vestimentară sau accesoriu trebuie să se potrivească perfect? Alege o pereche de ghete chunky, o rochie vaporoasă și o jachetă de piele pentru a ieși din anonimat.

Nu te limita la negru

Cele mai multe persoane aleg să poarte ghete și botine negre, dar ce-ai spune de unele colorate? Alege nuanțe precum vișiniu, bleumarin sau verde închis, pentru a te asorta cât mai bine toamnei.

Cum stabilești lungimea hainelor

În general, ghetele și botinele cu toc gros arată cel mai bine cu rochii și fuste scurte sau midii, dar și cu blugi care lasă glezna la vedere. Ghetele și botinele cu toc ascuțit se potrivesc foarte bine cu rochiile și fustele lungi, vaporoase, dar și cu pantaloni lungi.

Ghete și botine pentru ținute de ocazie

Ghetele și botinele pot fi purtate cu succes la evenimente deosebite, cât timp știi cum să le alegi. Nu vei da niciodată greș cu cele din lac negru, cele nude, cele de catifea sau cele metalizate.

Tu cum alegi să porți ghetele și botinele?

 

Citește și: Fashion Editor’s Choice: Ce genți purtăm toamna aceasta

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Alison Taylor)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.