4 moduri de a purta jacheta matlasată

 

Celor care nu au deja una, vă spun sincer că jacheta matlasată merită investiția — o versiune cu adevărat de calitate ține de cald la temperaturi mici, este rezistentă la intemperii și ocupă puțin spațiu, respectiv, la nevoie, poate fi rulată lejer și îndesată într-un rucsac. Tot ce trebuie să mai afli este cum să o faci să “dea bine” indiferent de ocazie sau de outfit.

De ce are succes (și) la fete

Ne place pentru că este micuță și călduroasă și ți-o putem împrumuta și noi din când în când, iar când ne plimbăm pe stradă putem să ținem mâna la tine în buzunar și să ne fie bine! Lăsând gluma la o parte, ne place fiindcă este versatilă, în sensul în care se potrivește cu multe stiluri vestimentare (după cum vei vedea în continuare) și îți conferă instant un aer șic.

Poart-o la o ținută sporty-prep

Jeanşi, C&A, 129 lei

Alege jeanși skinny de culoare deschisă — sunt perfecți în combinație cu bluza în dungi. Vei părea un tip relaxat și cunoscător într-ale modei. Nu opta pentru un model prea mulat, decât dacă ești un neorocker sau un adolescent de liceu.+

Pălărie, Mango, 99,90 lei

Acest accesoriu crește coeficientul de coolness al țiuntei tale, conferindu-ți un aer boem, de artist în căutarea muzei sale. Alege modele în culori închise, care vor contrasta plăcut cu restul ținutei. și, evident, nu purta pălărie când bate vântul!

Ochelari, Thom Browne, magazin Entrance, preț la cerere

Sunt foarte la modă de ceva vreme încoace, așa că renunță la lentilele de contact și investește în niște rame adevărate — costă mult, dar crede-ne, te vei simți foarte mândru de achiziția ta, mai ales că conferă un upgrade instant al imaginii tale per total.

Helancă, Zara, 129,90 lei

Credem că în orice garderobă care se respectă trebuie să își găsească locul măcar o bluză în dungi — este o “invenție” unisex, care a căpătat notorietate prin “susținători” celebri precum Coco Chanel sau Jean Paul Gaultier.

Citește continuarea articolului în ediția de toamnă a revistei Cosmopolitan Man.

Foto: PR. Text: Diana Colcer. Stilism: Anca Stăruială

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.