3 trenduri pentru tipele curajoase

By  | 

Îţi place să experimentezi în materie de fashion? Atunci ai putea încerca unul dintre aceste trenduri, foarte accesibile, care necesită doar un simţ al esteticului bine dezvoltat şi o garderobă destul de variată. 

Mixul de imprimeuri

Diane Kruger şi Olivia Palermo sunt 2 dintre cele mai stilate vedete de pe peste Ocean, aşadar am putut să le alegem cu uşurinţă drept exemple pozitive pentru unul dintre cele mai curajoase trenduri: mixul de imprimeuri. Dacă până de curând mixul de imprimeuri era interzis acum este foarte cool, mai ales dacă reuşeşti să le combini inteligent: buline, dungi, imprimeu floral, animal print, etc.

Acest trend nu are nişte reguli fixe, mai ales că fiecare combină piesele vestimentare din garderoba proprie, însă moderaţia este cheia oricărei ţinute reuşite. Chiar dacă pare haotic, mixul de imprimeuri trebuie să fie bine gândit!

Rochia în stil lenjerie

Rochia stil lenjerie creată de brandul Louis Vuitton a ajuns rapid în topul preferinţelor vedetelor, fiind purtată cu mândrie de Kate Moss (foto) şi Victoria Beckham şi a inspirat şi alte branduri mai mici să adopte acest trend. Astăzi poţi cumăra rochii în stil lenjerie sau top-uri în stil lenjerie din magazine precum Zara.

Rochia în stil lenjerie poate fi purtată ca ţinută de seară la un eveniment şi asortată cu pantofi cu toc sau cu bocanci şi geacă biker într-o ţinută punk.

Sandalele purtate cu dres mat sau şosete

Dacă sandalele şi şosetele nu se „pupau” acum ceva vreme, iată că acum este un trend cool, abordat atât de designeri în colecţiile lor cât şi de vedete pe covorul roşu. Şi în acest caz este vorba despre un trend curajos care este indicat doar persoanelor cu un simţ estetic bine dezvoltat.

Ai la îndemână o mulţime de combinaţii disponibile: sandale cu platformă, pantofi stiletto, pantofi cu platformă, fiecare model poatând fi combinat cu dres mat, aşa cum a ales Alexa Chung, cu şosete dres sau şosete mai lungi, ca în colajul de mai jos. 

Ce părere ai despre cele 3 trenduri curajoase pe care ţi le-am propus? Le vei încerca şi tu?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *