3 stiluri vestimentare care pot fi definite cu blugi

Trebuie să recunoaştem că confortul ridicat pe care îl asigură blugii îi fac elemente must-have în garderobă. Când spui jeanşi, spui ţinute casual şi confortabile.

În același timp, spui stradă şi libertate de mişcare. Cu o pereche de blugi bărbaţi poţi fii și elegant, și causal! Pentru femei în schimb, jeanșii sunt piesele de bază pentru ținutele smart cu stil.! Sunt atât de populari şi atât de îndrăgiţi ne-am propus să îţi prezentăm trei stiluri vestimentare pe care le poți aborda cu jeanşi.

Stilul casual – confort la superlativ

Articolele de îmbrăcăminte ce contribuie la crearea ţinutelor în stil casual sunt lejere, plăcute, ușor de purtat. Ţinutele sunt comode, de cele mai multe ori fac trecerea de la outfiturile sport la cele elegante. Hainele care definesc acest curent sunt blugii, puloverele, tricourile, hanoracele, gecile, vestele. Acestea sunt menite să te facă să te simți bine.

Femeile pot asorta o pereche de blugi dama cu un top simplu, un pulover ori o cămaşă cu imprimeu. Pe partea de încălţăminte poți potrivi sandale,  pantofi sport, botine sau ghete din piele.

O ţinută bărbătească casual poate fi conturată în jurul unei perechi de blugi barbați, un tricou şi a unei cămăși cadrilate. Pot asocia o pereche de adidaşi sau tenişi confortabili.

Pentru a crea ținute distinse ai acces la o varietate mare de tipuri de blugi. De la piese cu croi drept, la blugi conici sau decorați cu rupturi ample. Stilul casual este cel mai permisiv şi mai variat pe parte de cromatică şi design. Practic poţi alege piesele care te reprezintă şi te fac să te simţi bine.

Ţinute cu blugi în stil urban

Ţinutele în stil urban îţi permit să te exprimi liber. Sunt îndrăzneţe şi aduc în centrul atenţiei multe articole de îmbrăcăminte sport. Totuşi, şi blugii sunt piese specifice stilului stradal. Sunt de cele mai multe ori asociaţi cu pantofii Vans, placa de skateboard şi tricourile ovesized. La fel de uşor sunt potriviţi cu hanorace, şepci şi accesorii supradimensionate. Ţinutele urbane sunt îndrăgite cu precădere de adolescenţii şi tinerii care doresc să se exprime.

Stilul smart elegant cu jeanşi 

Un alt stil vestimentar  care poate fi creat cu blugi este smart-elegant. Totuși aici sunt câteva limite când vine vorba de selecția pieselor potrivite. În primul rând, jeanşii aleși trebuie să fie minimalişti. Nu trebuie să prezinte decoraţiuni, accesorii ostentative sau rupturi. Modele potrivite acceptate au croi drept, în cazul bărbaţilor, drept, skinny sau evazaţi în cazul femeilor. Culorile potrivite pentru ţinutele smart sunt bleumarin, negru, alb.

Bărbaţii smart asociază blugii cu cămăşi, veste ori sacouri şi pantofi din piele sau pantofi brogue şi se bucura de ţinute cu originale. Le pot personaliza cu ceasuri, brăţări, pălării sau ochelarii de soare.

Doamnele pot asocia blugii dama skinny cu cămaşi asimetrice şi pantofi stiletto. Piesa de rezistenţă este cureaua lată. Însă ţinuta smart poate fi oricând pusă în valoare de bijuterii minimaliste şi genţi din piele cu personalitate.

Acestea sunt trei stiluri pe care le poţi aborda cu cele mai versatile articole de îmbrăcăminte – blugii.

Sursă: agenția SeoPower

Sursă foto: freepik

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.