3 Idei DIY pentru vara: pantaloni scurti

By  | 

Vara este sezonul pantalonilor scurți, dar poate fi greu să îți găsești o pereche deosebită. Ce ai zice să îți faci singură unii mai speciali?

Orice fată COSMO își dorește să nu arate ca toate celelalte femei pe care le vede pe stradă, însă vara poate fi puțin dificil, mai ales pentru că nu avem foarte multe variante de ținute. Din acest motiv, ți-am pregătit 3 idei de pantaloni scurți DIY foarte simple care te vor ajuta să ieși din anonimat.

3 idei DIY: fuste pentru vara

Prima dintre ele este o soluție prin care poți transforma orice pantaloni scurți banali în unii feminini și chic. Și ce este mai feminin decât dantela? Orice culoare ai alege, aceasta va atrage atenția tuturor.

Prima variantă este să tai „colțul” pantalonilor, așa cum vezi în prima imagine de mai jos, apoi să coși o bucățică de dantelă în locul ei. Dacă ți-e teamă că vei strica pantalonii, poți coase dantelă pe partea de jos, precum în cea de-a doua poză. Simplu, dar de efect!

Pentru a doua idee pe care ți-o prezentăm ai nevoie de puțin simț artistic. Cumpără niște vopsea pentru textile și pictează pe pantaloni.. orice vrei! Fie că vei alege floarea soarelui, margarete, pisicuțe, un personaj din desene animate sau omuleți Lego, pantalonii tăi vor fi oricum, numai banali nu.

Decoratiuni DIY pentru a aduce vara in casa taApoi, dacă nu ai timp sau chef să pictezi, îți poți colora pantalonii scurți și în alt mod. Vei avea nevoie de puțin clor (pentru decolorare, dacă pantalonii sunt mai închiși la culoare) și de albastru de metil, violet de gențiană sau castelani (de la farmacie, costă în jur de 2-3 lei).

Pune apă într-un lighean și toarnă puțin clor, apoi înmoaie pantalonii în el. După aceea, umple ligheanul cu apă amestecată cu „colorant” și aruncă din nou pantalonii acolo. Îi poți colora cu totul sau poți crea un efect de degrade.Comments

comments