3 idei DIY pentru vara: maieuri si tricouri cool

By  | 

Pentru a-ți păstra stilul chiar și vara, când nu ai la dispoziție o varietate mare de ținute, ți-am pregătit 3 idei DIY pentru maieuri și tricouri cool.

De fiecare dată când simți nevoia unei schimbări în garderobă, poți apela cu încredere la DIY. Astfel, poți folosi haine pe care le ai deja sau poți cumpăra unele ieftine, de la cel mai apropiat magazin second hand. Nu ai nevoie decât de puțină răbdare, o foarfecă și, bineînțeles, să știi să coși. Nu te speria, nu vorbim de cine știe ce talent la cusut, după cum vei vedea în continuare!

3 idei DIY: fuste pentru vara

Pentru primul maieu pe care ți-l vom prezenta nu ai nevoie decât de un tricou vechi și o foarfecă. Taie mânecile și gulerul, apoi vom trece la partea de jos. Pune tricoul cu spatele în sus și taie-i partea de jos, astfel încât să se termine în dreptul șoldurilor. Apoi, taie partea din față în așa fel încât să rămâi cu două triunghiuri, pe care ulterior le vei înnoda. Și asta e tot!Pentru a doua idee îți trebuie un maieu sau un tricou și o bucată dintr-un material de altă culoare. Desenează pe piept o inimă, apoi fă câteva tăieturi doar pe orizontală, nu și pe marginea inimii. Coase apoi pe dedesubt materialul ales, iar noua ta piesă vestimentară va arăta la fel ca cea din poza de mai jos. Poți folosi un material simplu sau unul cu imprimeu, decizia îți aparține.

3 Idei DIY pentru vara: pantaloni scurti

COSMO tip: Dacă vrei un tricou care să cadă sexy pe un umăr, nu e nevoie decât să îi tai guletul și să îl lărgești puțin.În final, avem încă un tricou la care va trebui să coși puțin. Alege un tricou simplu, să zicem alb sau negru, și puțin material înflorat sau cu orice imprimeu îți dorești. Taie materialul astfel încât să faci un buzunar și două fâșii mai lungi pentru marginea mânecilor. Ai grijă să tai doar după ce ești sigură ca ai măsurat bine mânecile! Apoi, nu trebuie decât să coși materialul colorat și ai terminat! Simplu, nu-i așa?Dacă îți plac ideile noastre DIY, urmărește-ne în continuare pentru alte sugestii simple, dar de efect!

Comments

comments