(P) 3, 2, 1 … Let’s Summer cu Modivo

Încă nu știm cum ne vom petrece vacanța anul acesta. Cu siguranță merită să petrecem mai mult timp în afara orașului și să descoperim colțurile frumoase ale României. Ce să împachetezi într-o valiză? Propunerile noastre de top sunt o cămașă de in, un top fun, o poșetă colorată, un slip dress într-o nuanță pastelată, șlapi din piele, ochelari de soare și o geacă bomber.

După o perioadă de izolare în casă, plăcerile aparent obișnuite, cum ar fi întâlnirea cu prietenii în oraș, sorbirea leneșă a unui cappuccino într-o cafenea sau mersul la birou devin un eveniment important al zilei. Ne fac să ne dorim să ne jucăm din nou cu moda. Bazează-te pe piese clasice, pe care le vei putea repurta sezon după sezon – un look go-to pentru vară ar putea fi mixul pantaloni scurți tip bermude și un sacou de vară, o alăturare stylish care se mulează pe diverse contexte. Pentru o plimbare sau la birou, asortează un tricou basic, apoi, înlocuiește-l cu un top din mătase, adaugă o pereche de saboți cu tocuri înalte și obții un outfit perfect pentru happy hour.

De asemenea, poți include costumele de baie în ținutele de zi cu zi! Folosește sutienul costumului de baie pe post de bustieră, asortează un blazer într-o nuanță pastelată sau nude și o pereche de pantaloni scurți cu talie înaltă, și rezultatul va fi o ținută de efect pentru ieșiri în oraș.

Sete de soare

Modivo ne duce cu gândul la vacanță și ne încurajează să petrecem zile lungi de vară și nopți calde, înconjurați de natură. Noua campanie, Let’s Summer, este inspirată de imaginea luxuriantă a grădinilor exotice. Citricele suculente, exploziile de culori și motivele florale ne încurajează să profităm de o odihnă pe îndelete, să ne lăsăm purtați de farmecul verii și să ne bucurăm de moment. Descoperă pe Modivo.ro aproape 60.000 de produse atent selectate de la mărci premium, cum ar fi: Tommy Hilfiger, Pinko, Versace Jeans Couture, Michael Kors, Liu Jo, Twinset, Elisabetta Franchi și Calvin Klein.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.