10 sfaturi pentru investiile in garderoba

1. Orice femeie trebuie să aibă în garderobă un look ”Little Black Dress”, care nu se va demoda niciodată şi te va salva din orice situaţie în care eşti în dubiu ce să porţi.

2. Nu urma trendurile atunci când mergi la shopping, ci chiziţioneză doar ceea ce te reprezintă şi ştii că îţi vine bine. În plus, este foarte costisitor să ai garderoba la zi cu trendurile, care se schimbă sezonier.

3. Investeşte în accesorii moderne, pentru a aduce o notă de coolness oricărei ţinute clasice.

4. Nu te lăsa pradă dependenţei de shopping. Poate nu îţi dai seama că o ai, dar dacă există semne de întrebare, este cazul să iei măsuri. Cât mai repede, până nu îţi goleşti cardul de credit!

5. Calitatea este întotdeauna mai importantă decât cantitatea. Mai bine investeşti într-o pereche de pantofi de calitate pe care să o poţi purta cu drag şi peste câţiva ani, decât să îţi cumperi 5 perechi noi, dar care se strică de la a doua purtare.

6. Creează-ţi un stil personal, care să fie ca o semnătură a ta, atunci când ieşi în societate. Chiar dacă nu aveţi gusturi comune, cei din jur te vor admira pentru că eşti tu însăţi şi te vor aprecia pentru că ai o idee bine definită a gusturilor tale.

7. Nu spune nu reducerilor. Deşi pare uncool să participi la ”vânătoarea” sezonieră, la brandurile ”expensive” ai şanse să achiziţionezi anumite item-uri pe care ţi le doreai de mult la un preţ mai bun.

8. Ai găsit o rochie superbă, dar nu ai nevoie acum de ea? Cumpăr-o! Mai târziu vei fi încântată de decizie. Şi apoi, ştii vorba aceea ”fă-ţi iarna car şi vara sanie”. Când vei avea nevoie de ceva cu adevărat, conform legilor lui Murphy, nu vei mai găsi.

9. Ai grijă de hainele din garderobă aşa cum scrie în instrucţiuni că trebuie să faci. Pe cele mai sensibile du-le la curăţătorie, nu le împrumuta oricui dacă este un obiect cu anumite semnificaţii şi depozitează-le în cele mai bune condiţii.

10. Moda revine la o anumită perioadă de timp, aşa că nu renunţa la toate hainele, mai ales dacă sunt de calitate pentru că este posibil să le mai porţi peste câţiva ani. dacă nu, fiica ta ar fi încântată să poarte cândva geaca biker a mamei şi pantofii nude Louboutin. 

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.