10 piese vestimentare la care sa renunti

Știm că e greu să renunți la anumite piese vestimentare, dar există câteva la care TREBUIE să renunți chiar acum.

  1. Lenjerie intimă veche. Cu siguranță ai și tu un sutien căruia îi iese sârma și care încearcă mereu să te înjunghie în inimă, chiloți cu elasticul întins sau cu imprimeul decolorat de acum 5 ani. Aruncă-le pe toate la gunoi și cumpără-ți lenjerie care să ți se potrivească bine, să fie comodă și să te facă să te simți cea mai sexy femeie din lume, chiar dacă nimeni nu o vede.
  2. Haine care nu ți se mai potrivesc. Ce rost are să le păstrezi? Spui mereu că te vei îngrășa sau vei slăbi pentru a le putea purta din nou, dar, dacă asta nu s-a întâmplat în ultimii doi ani, nici nu se va întâmpla. Donează-le sau vinde-le și cumpără-ți ceva care să ți se potrivească.
  3. Dresuri rupte. Fiecare dintre noi are pe acasă un dres care nu mai e în stare bună și pe care îl păstrează pentru a-l purta iarna, pe sub pantaloni. Hai să fim serioase, poți găsi dresuri simple în orice supermarket, la 15 lei, nu are rost să păstrezi unele rupte!
  4. Genți ieftine. Nu mai ești în liceu, acum îți permiți să porți genți de calitate!
  5. Încălțăminte care se dezintegrează. Nu te mai atașa emoțional de anumiți pantofi sau botine! Au început să se strice? La gunoi cu ele!
  6. Îmbrăcăminte care nu te avantajează. Învață să alegi piese vestimentare care îți ascund defectele și îți pun în evidență calitățile.
  7. Rochia de domnișoară de onoare pe care ai purtat-o acum 5 ani. Cel mai probabil este în stare foarte bună, deci o poți vinde.
  8. Îmbrăcămintea albă… care nu mai e albă. Urme galbene la subraț? O nuanță gri, pentru că le-ai spălat odată cu blugii? La gunoi cu ele!
  9. Îmbrăcăminte decolorată. Chiar dacă tu te prefaci că nuanțele sunt la fel de intense ca la început, cei din jur observă că ai hainele vechi și decolorate.
  10. Produsele contrafăcute. Nu e nicio problemă dacă nu îți permiți genți, portofele, pantofi sau haine de firmă, multe persoane nu își permit. Nu păcălești pe nimeni cu acel portofel pe care scrie Louis Vuitton și care a costat 40 lei.

 

*articol preluat din Cosmopolitan AU

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.