10 moduri deloc banale de a purta un pulover

Puloverul este printre piesele de bază ale garderobei pentru sezonul rece. Desigur, îl poţi purta alături de basics pentru un look minimalist cool (cu blugi şi botine cu toc gros, de pildă), dar, dacă vrei idei pentru un outfit casual complet lipsit de efort, dar deloc banal, iată câteva idei chic:

Pulover, Zara, 79,90 lei – aici, fustă, Zara, 299,90 lei – aici

Un pulover stil maletă (cu gulerul rulat), din lână ultra subţire şi cu croială uşor supradimensionată, se potriveşte perfect cu o fustă mini. Unul dintre look-urile noastre favorite pentru date-uri, ieşiri în oraş sau party-uri implică o maletă cu siluetă largă şi o fustă scurtă din piele, completate de o pereche de cizme sluchy până sub genunchi sau o pereche de botine cu toc mic şi subţire şi vârf ascuţit.

Pulover Bershka, 159,90 lei – aici

Look-urile care implică mai multe piese din acelaşi set sunt încă în trend. Poţi asorta, aşadar, imprimeul de pe un pulover cu cel de pe un… fular. Dacă este vorba despre un imprimeu multicolor, precum cel din propunerea noastră de mai sus, păstrează restul pieselor în nuanţe neuter, pentru a nu supraaglomera imaginea de ansamblu a ţinutei.

Pulover, Mango, 199,90 lei – aici, cardigan, Mango, 249,90 lei – aici

O altă idee de ţinută co-ord este să asortezi puloverul… cu un alt pulover. Mai exact, poţi purta un pulover din lână subţire alături de un cardigan cu acelaşi print pentru a crea o suprapunere cu efect cât se poate de cool. La fel ca şi în cazul de mai sus, păstrează restul outfitului într-o zonă cromatică neutră şi lipsită de alte imprimeuri.

Pulover, Zara, 159,90 lei – aici, cămaşă, Zara, 249,90 lei – aici

Nu e nimic nou în a purta un pulover peste o cămaşă – probabil ai făcut deja de nenumărate ori asta. Dar iată o modalitate de styling pe care poate nu ai încercat-o încă – alege un pulover cropped şi o cămaşă lungă, cu croială dreaptă, şi lasă numai jumătate din guler pe afară.

Pulover, Mango, 159,90 lei – aici, sacou, Mango, 349,90 lei – aici

Cămaşa nu e singura piesă vestimentară care poate fi purtată pe dedesubtul unui deux-pièces. O poţi înlocui cu un pulover pe gât. Pentru un outfit office-to-happy-hour, scapă de sacou şi rămâi cu fusta scurtă şi puloverul, la care poţi adăuga o pereche de cercei maxi ori o bentiţă XXL.

Pulover, Uterque, 515 lei – aici, fustă Uterque, 645 lei – aici

Nu rezerva puloverele numai contextelor casual – alege un model cu detalii glam (propunerea noastră este un pulover cu accente din cristale) şi asortează-l cu o piesă de party, cum ar fi o fustă din paiete.

Cardigan, Zara, 199,90 lei – aici, curea Zara, 99,90 lei – aici  

Unul dintre trendurile sezonului în materie de accesorii este cureaua cu strasuri. Pentru a echilibra aerul glam al unei astfel de curele, cea mai bună modalitate de styling este să o asociezi cu piese casual. De exemplu, o poţi purta alături de blugi şi un pulover supradimensionat, pentru a da instant ţinutei un aer cool.

Pulover, Reserved, 169,99 lei – aici, fustă, Reserved, 139,99 lei – aici

Vorbeam mai sus despre asortări şi look-uri co-ord, iar acum mergem un pas mai departe – îţi propunem să asortezi nu numai piesele vestimentare, ci şi dresurile! Look-ul de mai sus implică un vibe 60s ultra chic şi e perfect pentru un date sau o seară în oraş.

Pulover, Bershka, 99,90 lei – aici, colanţi, Bershka, 99,90 lei – aici

Pulovere supradimensionate + colanţi – o asociere clasică. Dar pentru a scoate din banal acest concept, optează pentru o pereche de colanţi mai speciali, cum ar fi un model din catifea cu print floral şi baretă care trece pe sub gleznă. Completează look-ul cu bocanci şi o borsetă.

Pulover, Zara, 249,90 lei – aici, pălărie, Zara, 89,90 lei – aici

Nu în ultimul rând, ţine cont mereu că poţi face până şi cea mai basic ţinută să iasă în evidenţă cu ajutorul accesoriilor! Unul dintre accesoriile noastre preferate pentru acest sezon este pălăria bucket din material lucios, care, nu numai că este cool, ci şi practică pentru zilele ploiaoase (fiind impermeabilă).

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.