Cum porţi… Fusta midi din piele

Un item vedetă al acestui sezon, fusta de lungime medie din piele ecologică sau naturală nu trebuie să îţi lipsească din garderobă. Însă accesorizarea îţi poate de bătăi de cap. Iată recomandările noastre.

Chestii de bază

Cu un aer lasciv și incitat, pielea nu este un material ușor de purtat. ţine cont de genul evenimentului la care te prezinţi și alege o fustă de lungime „adecvată” și, desigur, într-o croială potrivită siluetei tale. 

Dileme cromatice

E important să detectezi culoarea care te pune cel mai bine în valoare. Apoi poartă fusta ta midi din piele fie într-un „full color outfit”, fie în combinaţie cu nuanţe complementare. De exemplu, roșul poate fi temperat cu nuanţe pastelate, pentru un look delicat. Sau, dacă vrei să ieși în evidenţă, mizează pe roșu din cap până-n picioare.

„Dresajul” de sezon

Vremea neprietenoasă ne obligă să purtăm dresuri, așa că asigură-te că știi cum să le integrezi în ţiunte. Alege dresuricolorate, dacă vrei să creezi un contast cu nunţa fustei, mizează pe o variantămonocromă pentru un plus de dramatism sau alege nude, pentru un efect natural.

Accente finale

Completează lookul cu o pereche de încălţăricu toc — îţi conferă o alură feminină. Accesorizează cu bijuterii aurii sauargintii, pentru un accent elegant. Dacă vrei să intri și mai mult în pieleapersonajului pe care îl joci, optează și pentru o șapcă de inspiraţie marinărească.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de decembrie a revistei Cosmopolitan România.

Foto: Imaxtree, PR. Text și stilism: Anca Stăruială

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.