Proiect DIY pentru weekend: pantofi cool de vara

By  | 

Te-ai plictisit de vechii tăi pantofi, dar sunt confortabili și în stare foarte bună? Nu trebuie să îi arunci, fă-le o schimbare de look!

Uneori ne vine foarte greu să ne despărțim de niște pantofi, dar abia dacă îi mai purtăm din simplul motiv că… ne-am plictisit de ei. Din fericire, nu e nevoie să îi arunci, nici să îți iei alții. Ți-am pregătit 3 idei DIY foarte simple care-ți vor transforma încălțămintea veche cât ai bate din palme.

3 idei DIY pentru vara: maieuri si tricouri cool

Prima idee e perfectă pentru o ieșire în club sau o petrecere extravagantă, mai ales dacă nu ai suficient timp să îți alegi o ținută deosebită. Nu trebuie decât să arunci pe tine o little black dress și să încalți pantofii aceștia, iar toată lumea va întoarce capetele după tine.

Vei avea nevoie de:

pantofi cu toc vechi
lipici
pensulă
sclipici

Primul pas este să cureți bine pantofii. Aplică apoi lipici pe toată suprafața lor, cu grijă, cu ajutorul unei pensule. Ultimul și cel mai simplu pas este să îi umpli cu sclipici și ai terminat! Lasă-i desoparte câteva ore pentru a fi sigură că lipiciul este complet uscat și bucură-te de noii tăi pantofi.3 idei DIY: fuste pentru vara

A doua idee este potrivită pentru plimbările romantice sub clar de lună alături de iubitul tău sau pentru o ieșire relaxantă alături de prietene, în parc.

Vei avea nevoie de:

balerini sau teneși vechi
lipici sau superglue
nasturi colorați

Primul pas este să cureți bine încălțămintea. Lipește apoi nasturii unul câte unul, aplicând puțin lipici pe fiecare. Alege nasturi de mai multe dimensiuni și cât mai colorați.Ultima idee este perfectă pentru o ținută chic de purtat la birou sau pentru o întâlnire.

Vei avea nevoie de:

balerini
lipici
dantelă

Pentru început, acoperă balerinii cu dantelă, dar fără să o lipești. Trebuie să fii sigură că se va potrivi perfect. Lipește apoi dantela pe balerini, taie surplusul și ai terminat!Spor la treabă!

Dacă îți plac ideile noastre DIY, urmărește-ne în continuare!

Comments

comments