Pe tocuri, fiti gata, COSMO GLAM SPORTS!

By  | 

Cel mai cool eveniment al verii, organizat de COSMO a strâns laolaltă multe fete dornice de sport… un pic mai altfel: mai glam, mai curajos, mai sexy!

Pe 4 iulie 2015, ne-am dat întâlnire cu cititoarele Cosmo în parcul Tineretului, pentru o dimineață în care, deși soarele s-a încăpățânat să rămână ascuns printre nori, distracția a fost la cote maxime. Competițiile neconvenționale, în care personajele principale au fost tocurile de toate formele și mărimile și încrezătoarele lor posesoare, s-au lăsat cu multe râsete, multă veselie și… multe premii surpriză. Ca să facă față probelor solicitante (totul e mai greu atunci când ești cocoțată pe tocuri de minimum 7 centimetri, să fim serioși!), concurentele noastre s-au hidratat cu Aqua Carpatica și și-au luat binemeritata doză de dulce cu deserturile pregătite de biscuit.ro și Grace Couture Cake.

Prima probă, High Heels Run, a fost un real succes, fetele demonstrând că sunt capabile să prindă o viteză impresionantă chiar și alergând pe tocuri înalte. Pentru cea de-a doua probă, Glam Cycling, participantele și-au demonstrat talentul în a pedala cu spor… cu tot cu pantofii sau sandalele elegante. Fiecare dintre cele două probe a avut câte trei câștigătoare, fericitele sportive bucurându-se de premii demne de toată invidia: biciclete, role, seturi de produse Elmiplant și B.U, seturi de fitness și multe altele. Între proble, instructorii de la Școala de Dans Arthur Murray și antrenorii de la Clubul Sportiv de Arte Marțiale HONTAI au menținut atmosfera prin pași de dans și mișcări de auto-apărare pe care fetele le-au deprins surprinzător de repede.

Ne-am distrat, am alergat, ne-am demonstrat abilitățile de fashioniste sportive și am înfruntat cu zâmbetul pe buze norul de ploaie care amenința să ne întrerupă distracția. Tot ce putem spune este că abia așteptăm să ne vedem la anul!

Le mulțumim partenerilor noștri: Elmiplant, B.U., Carrefour România, Aqua Carpatica, biscuit.ro, Grace Couture Cake, tatuajetemporare.ro. 

Comments

comments