Making of Cosmo aniversar!

By  | 

 

Octombrie aniversar ni le-a adus pe copertă, dar și în echipă, pe #FABULOASELE bloggerițe de modă Diana Enciu și Alina Tanasă. Cum am lucrat împreună? Află chiar de la ele! „COSMO, sunteţi o echipă minunată, iar colaborarea cu voi este distractivă și incitantă. Mi-ar plăcea să repetăm experienţa”, ne-a spus Alina Tanasă.

Fetele au participat la ședința de sumar, au intervenit pe diferitele subiecte din line-up-ul ediției de octombrie, au fost la un shooting de beauty și accesorii și ne-au povestiti detalii din culisele blogului lor, www.fabulousmuses.net. „La ședința de sumar am fost cu toții… a big happy family! M-am bucurat tare mult să fiu alături de toți cei care creează minunatele pagini Cosmo”, spune Diana Enciu. Răsfoiește Cosmopolitan de octombrie, pentru a descoperi mai multe dintre ideile lor fabuloase. Mai multe detaliile ale colaborării Cosmo cu Fabuloasele, găsești în revista de octombrie, acum la chioșcuri… și nu uita să participi la fabulosul concurs prin care te aducem la petrecerea noastra aniversară! Iar pentru un ‘making of Cosmo aniversar’… click pe galeria foto de mai jos.

#Cosmo16ani #CosmoSweet16 #CosmoFabulos #16aniFabulosi #HappyBDayCosmo #FABULOASELE #fabulousmuses

Diana Enciu și Alina Tanasă fotografiate pentru Cosmopolitan de Oltin Dogaru. Stilism: Amir Doboș, Hairstyle: Alex Caraman/Beauty District, Make-up: Romelia Pelin.

Comments

comments