Idei DIY: cum aduci plaja in casa ta?

By  | 

Vara e pe terminate, dar o putem păstra în casele noastre datorită decorațiunilor. Dacă îți place plaja, iată câteva idei simple de decorațiuni DIY.

Poate fi costisitor să îți umpli casa cu decorațiuni, mai ales dacă te interesează o anumită tematică. Din fericire, există multe decorațiuni pe care le poți face singură, cu materiale pe care le ai deja prin casă sau care sunt ieftine și, cel mai important, care sunt foarte simplu de realizat.

Decorațiuni DIY pentru a aduce vara în casa ta

Iată ideile nostre pentru a aduce plaja în casa ta:

Pentru prima idee vei avea nevoie de nisip, scoici, melcișori și stele de mare pe care le-ai adunat de pe plajă sau le-ai luat de la un magazin de suveniruri cu maxim 5 lei. De asemenea, vei mai avea nevoie de un bol și o lumânare.

Grădina de balcon. Super-idei DIY

Pentru cea de-a doua idee vei avea nevoie din nou de scoici, stele de mare și melcișori, dar și de puțină sfoară sau ață mai groasă. Nu trebuie decât să găurești cu grijă fiecare element, apoi să îl agăți cu sfoară.

O altă idee simplă și de efect este un perete cu tablouri. Fie că folosești fotografii făcute chiar de tine sau unele de pe internet, fie că pictezi animale acvatice (sau printezi un model găsit pe internet), camera ta poate fi schimbată instant prin simpla agățare a unor tablouri tematice.

Ultima idee este preferata noastră: lumănări în scoici DIY! Nu-i așa că arată bine?Dacă ți-au plăcut aceste idei, urmărește-ne în continuare și poentru alte idei DIY.

Comments

comments