Exista sani simetrici?

By  | 

Există trei tipuri de variații frecvente când vine vorba de dimensiunileși forma sânilor, dar și de “direcția” sfârcurilor. Dacă îți dorești sani simetrici, trebuie să știi că aceasta este o raritate.

Un sân e mai mare decât celălalt. În general, nu se observă diferența, dar ea există. Dacă în cazul tău este vizibilă, nu-ți face griji – nu e nimic anormal – multe fete au un sân cu o jumătate de cupă mai mare. Dacă te deranjează această asimetrie, pune-ți în cupa sânului mai mic un burețel care să-l egalizeze cu celălalt. E cazul să te îngrijorezi doar dacă unul dintre ei crește deodată. Fă-ți o programare la medic ca să vezi ce se întâmplă.

Sfârcurile tale sunt îndreptate în direcții opuse. Se întâmplă frecvent ca sfârcurile să fie îndreptate unul în stânga și altul în dreapta sau unul în sus și altul în jos. Totul depinde de locul în care se află areolele. De exemplu, una poate fi poziționată mai sus și atunci “direcționează” sfârcul în față.

Fiecare sân are o altă formă. Chiar dacă au aceeași dimensiune, pot să arate diferit. Asta se poate întâmpla dacă în timpul exercițiilor de la sală “favorizezi” a anumită parte a corpului și o neglijezi pe cealaltă. Astfel, mușchiul corespunzător zonei mai lucrate, va fi mai tonifiat decât celălalt. Din nou te avertizăm ca dacă observi că unul dintre sâni își modifică forma deodată să te duci la medic pentru investigații.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *