Decoratiuni DIY pentru a aduce vara in casa ta

By  | 

Vara a sosit de ceva timp, dar nu ai vrea să o aduci și în casa ta? Ți-am pregătit 3 idei DIY care te vor convinge să o faci!

Nu e tocmai ieftin să îți redecorezi casa de fiecare dată când ai chef, dar poți apela mereu cu încredere la DIY. Folosind produse pe care le ai deja prin casă sau care costă foarte puțin, vei crea singură decorațiuni care îți vor aduce zâmbetul pe buze, dar și complimente din partea prietenilor pe care îi inviți la tine.

5 idei DIY de decorat cu luminite

Astăzi ți-am pregătit 3 idei DIY foarte simpatice și simplu de făcut.

Pentru prima dintre ele, vei avea nevoie de un bol, pahar sau borcănel de la o lumănare parfumată, nisip, o floare și o eprubetă micuță de la florărie cu lichid pentru ca floarea să nu se strice. După ce ai tăiat floarea și ai pus-o în eprubetă, așeaz-o în recipientul în care ai pus nisip… și asta e tot! Poți alege flori diferite și boluri de diferite dimensiuni, dar ai grijă unde le așezi, nisipul nu e foarte ușor de curățat dacă lovești decorațiunea și cade pe covor!Pentru cea de-a doua decorațiune vei avea nevoie de o stropitoare veche și un buchet de flori, de preferat flori de câmp. Aceasta e chiar mai simplu de făcut, pentru că nu trebuie decât să umpli stropitoarea cu apă. În cazul în care este prea veche și deteriorată, pune florile într-o vază micuță pentru ca apa să nu curgă prin găurile stropitorii.

5 DIY idei pentru a transforma vechea mobilaUltima decorațiune este o ramă pentru fotografii, desene sau picturi. Vei lucra puțin mai mult la ea, dar oricine se poate descurca. Ai nevoie de o ramă de lemn cât mai simplă, lipici, crenguțe și mușchi. Curăță bine rama, apoi aplică lipici pe ea și așează frumos crenguțele. Lipește apoi și mușchiul în locurile alese de tine. Dacă vrei, prinde la final și floricele. Poți lipi flori false, dar noi preferăm să prindem printre crenguțe unele naturale, pe care le putem schimba dacă se strică.Comments

comments