5 bloguri de călătorie cu buget redus pe care trebuie să le urmărești

Îți place să călătorești, dar portofelul nu îți permite să o faci atât de des precum ai vrea? Urmărește aceste bloguri pentru povești, sfaturi și trucuri de călătorie cu buget redus.

Nu e musai să te dea banii afară din casă pentru a călătorii în jurul lumii – deși, hai să recunoaștem, un salariu foarte bun ajută. Foarte multe persoane aleg călătoriile cu buget redus și, de obicei, aceștia sunt oamenii care au cele mai grozave povești din călătorii! Însă nu poți pleca pur și simplu în concediu fără bani, călătoriile cu buget redus sunt la fel de bine organizate (sau poate chiar mai bine), iar câteva sfaturi și trucuri sunt mai mult decât bine-venite.

Sfaturi pentru vacanța cu iubitul

De data aceasta, nu noi suntem cei mai în măsură să îți facem recomandări, dar te vom lăsa pe mâini bune! Am adunat pentru tine 5 bloguri grozave pe care ar trebui să le urmărești.

Tim Leffel este un travel writer care s-a plimbat de trei ori pe tot globul, vizitând 5 continente, a publicat mai multe cărți și deține blogul The Cheapest Destinations Blog. Vei găsi aici tot felul de articole cu titluri precum „Cum să câștigi bani când pleci din țara natală”, „Țări ieftine cu internet foarte rapid” (da, România este inclusă pe listă), „6 moduri de a călători mai mult cu salariul actual”, „Sfaturi de la un călător mai în vârstă (și să sperăm că mai înțelept)” sau „Importanța unui jurnal pentru amintiri din vacanță”.

Ghid de călătorie: ce poți lua în bagaj când călătorești cu avionul?

Un alt blog pe care ți-l recomandăm se numește Our Oyster, unde scriu Jade și Daniel care călătoresc alături de fiul lor, Jacob. Cel mic a vizitat 12 țări înainte să împlinească un an! Pe blogul lor găsești articole legate de artă, religie, fotografie, natură, istorie, mâncare, tot ce vrei și ce nu vrei. Bineînțeles, poți citi numeroase articole care te vor ajuta să călătorești și tu în jurul lumii cu un buget redus.

Nomadic Matt călătorește prin lume din 2006. Între timp, a publicat și o carte numită „How to Travel the World on $50 a Day” („Cum să călătorești prin lume cu 50 de dolari pe zi”). Găsești pe blogul său articole care să te inspire, sfaturi pentru transport și cazare ieftine, cum să economisești bani pe drum (dar și cum să strângi bani pentru călătorii), vacanțe pentru cupluri, dar și, foarte important, cum să călătorești singură ca femeie!

Dacă nu ai încredere în sfaturile unui bărbat pentru a călători singură, atunci îți facem cunoștință cu Oneika, o tipă de 30 și un pic de ani care a vizitat până acum cel puțin 70 de țări.

Ce trebuie să știi când mergi cu cortul în vacanță

Nu în ultimul rând, ar trebui să citești blogul lui Kash Bhattacharya; vei găsi aici zeci de sfaturi utile pentru călătoriile cu un buget redus. „15 lucruri gratis pe care le poți face în Berlin”, „Cum să economisești bani pentru călătorii cu ajutorul social media”, „Ghidul călătoriilor low-cost cu avionul în Europa”, „75 de trucuri pentru a economisi bani când călătorești prin Europa” sau „Roma: 16 mâncăruri delicioase pe care doar localnicii le cunosc” sunt doar câteva dintre articolele grozave pe care le poți citi pe BudgetTraveller.org.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise