5 activitati de vara care iti fac viata mai interesanta

By  | 

Aceste activitati de vara te vor pune serios pe jar.

Împrumută lenjeria lui

Instaurează atmosfera jucăușă și atât de potrivită anotimpului în curs! Uită o vreme de pijamale în favoarea boxerilor lui – bărbații adoră când partenerele lor le poartă hainele. Încercarea de a-ți ghici cu privirea formele pe sub cămașa sau tricoul lui va constitui preludiul de care aveți nevoie pentru o nouă rundă de sex.

Lasă mai multă piele la vedere

Acum, când în sfârșit vremea ți-o permite, e timpul să-ți pui corpul în valoare mai mult. Trezește din hibernare rochițele sau topurile cu bretele și asortează-le cu cel mai sexy accesoriu de sezon: tatuajele temporare. Trendul s-a născut pe covorul roșu hollywoodian și e, totodată, un subiect bun de conversație.

Profită la maximum de sezon

Cel mai uzitat cuvânt pe timp de vară? Înghețată! Fenomenalele milk shake-uri de vară elimină și ele orice nelămuriri cu privire la debutul celui mai vesel anotimp din an. Fă-ți propriul shake: răzuie cinci lămâi și amestecă-le cu 150 grame de lapte. Pune amestecul să fiarbă la foc mediu. Acoperă ibricul cu ceva și ia-l de pe foc, lăsându-l deoparte cinci minute, apoi răcește-l alte cinci minute la frigider. Toarnă-l într-un blender și amestecă-l, la o treaptă inferioară, cu 350 grame de înghețată de vanilie și 100 grame de înghețată de mentă.

Spune-i un secret

Pentru a întări legătura cu iubitul tău, dezvăluie-i un detaliu legat de viața ta pe care nu-l mai știe nimeni. Astfel, el se va simți mai apropiat de tine, știind că e singurul care deține respectiva informație.

Creează-ți un playlist de vară

Încarcă-te cu energie pentru cele trei luni de vară care te-așteaptă și întocmește-ți o listă cu melodii în „ton” cu vara, tocmai bune de ascultat la maxim, pe marginea piscinei sau cu geamurile mașinii deschise. Savurând amtosfera estivală pe fondul muzical preferat, îți va crește nivelul de bună dispoziție. La ce artiști să apelezi? Beyonce n-ar fi o idee rea…

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *