3 idei DIY pentru un dormitor romantic

By  | 

Dormitorul este, poate, cea mai importantă cameră din casă. Dacă îți place stilul romantic, ți-am pregătit 3 idei DIY simple pentru a decora.

Dormitorul este locul unde te trezești în fiecare dimineață și unde îți închei fiecare zi. Mai petreci aici timp și relaxându-te cu o carte bună și un ceai aromat sau alături de iubitul tău. Din acest motiv, cele mai multe persoane consideră dormitorul refugiul lor, mai ales dacă este amenajat astfel încât să se potrivească perfect stilului lor preferat.

Decoratiuni DIY pentru a aduce vara in casa ta

Dacă îți dorești un dormitor romantic, nu trebuie neapărat să cheltui foarte mulți bani pentru a-l decora. Ca să-ți arătăm cât de simplu este, de fapt, să amenajezi o cameră, ți-am pregătit 3 idei DIY pe care le poți încerca și tu.

Câteva lumânărele, fie ele simple sau parfumate, creează instant o atmosferă romantică. Alege câteva pahare simple, micuțe, în care să încapă o lumânărică mică. Lângă, așează și lumânări de dimensiuni mai mari.De asemenea, poți pune mai multe lumânări în același recipient, la fel ca în imaginea de mai jos.Pentru că într-un dormitor romantic nu trebuie să lipsească trandafirii, îi poți agăța la ușă sau în jurul oglinzii. Ține minte, totuși, principiile feng shui spun că oglinda nu își are locul în dormitor, dar, dacă ții neapărat să ai una, nu o așeza în fața patului.5 idei DIY de decorat cu luminite

O altă idee care ne place mult o reprezintă stickerele decorative pentru pereți. Poți alege un text siropos sau o imagine care să inspire romantism, iar camera ta va fi schimbată în doar câteva minute.Tu cum ai vrea să îți decorezi dormitorul romantic?

Urmărește-ne în continuare pentru și mai multe idei DIY!

Comments

comments