3 idei DIY pentru decorarea unui dormitor rustic

By  | 

Dormitorul este, poate, cea mai importantă cameră din casă. Dacă îți place stilul rustic, ți-am pregătit 3 idei DIY simple pentru a decora.

Dormitorul este locul unde te trezești în fiecare dimineață și unde îți închei fiecare zi. Mai petreci aici timp și relaxându-te cu o carte bună și un ceai aromat sau alături de iubitul tău. Din acest motiv, cele mai multe persoane consideră dormitorul refugiul lor, mai ales dacă este amenajat astfel încât să se potrivească perfect stilului lor preferat.

Idei DIY pentru un dormitor romantic

Dacă îți dorești un dormitor rustic, nu trebuie neapărat să cheltui foarte mulți bani pentru a-l decora. Ca să-ți arătăm cât de simplu este, de fapt, să amenajezi o cameră, ți-am pregătit 3 idei DIY pe care le poți încerca și tu.

Prima idee este perfectă pentru persoanele cărora le plac lumâcărelele parfumate. Alege câteva recipiente din sticlă (pahare, borcănele de la lumânări ce s-au terminat sau chiar borcane de dulceață) și lipește pe ele crenguțe. Nu ai nevoie de niciun talent pentru a realiza aceste suporturi de lumânări și totul îți va lua doar câteva minute.Dacă ai un perete cam gol și nu știi ce poți agăta pe el, poți încerca o idee mai deosebită.Alege o creangă mai mare și tai-o la fel ca în imaginea de mai jos, astfel încât să o poți împărți în 2-3-4 sau câte chenare vrei. Taie capetele drept, pentru a le putea lipi bine de chenar. Îți recomandăm să marchezi întâi locul unde vei tăia.Decorațiuni DIY pentru a aduce vara în casa ta

Ultima idee pe care ți-o vom prezenta azi este incredibil de simplă. Nu trebuie decât să faci rost de puțin lemn pe care să îl cureți și îți poți face singură etajere cu aspect rustic! Poți alege lungimi diferite pentru un strop de diversitate.Tu cum ai vrea să îți decorezi dormitorul rustic?

Urmărește-ne în continuare pentru și mai multe idei DIY!

Comments

comments