Zvon cuplu nou: Scarlett Johansson si Bradley Cooper

By  | 

Desi in ultima vreme, Scarlett Johansson a fost vazuta plimbandu-se si sarutandu-se Nate Naylor, un barbat care lucreaza in domeniul publicitatii, iata ca un nou posibil iubit se intrevede in viata actritei: nimeni altul decat Bradley Cooper, cel alaturi de care a jucat in 2009 in comedia "He’s just not that into you".

Tabloidele americane scriu ca Scarlett si Bradley au luat cina impreuna intr-un restaurant din Bel Air Hotela, iar martorii de la fata locului sustin ca cei doi actori pareau un cuplu foarte fericit.

Un paparazzi a declarat: "Se simteau foarte bine impreuna si era destul de evident ca se plac. Bradley parea fermecat, mai ales ca Scarlett purta o rochie superba, cu decolteu generos. La randul ei, Scarlett s-a jucat constant cu parul si a ras cu pofta la glumele actorului."

Acum… ori Scarlett are o relatie deschisa cu Nate, ori s-a despartit de el si isi cauta un nou iubit. Unele ziare sustin ca actrita ar fi fost agresata intr-un club de catre un fan, iar Nate nu a intervenit in niciun fel sa calmeze situatia.

O alta sursa care i-a vazut pe Scarlett si Bradley Cooper cinand impreuna a declarat: "Chimia dinttre ei era evidenta si pareau foarte apropiati, mi s-a parut foarte dragut. Aveau o cina romantica, in niciun caz una amicala".

Dupa ce s-a despartit de actrita Renee Zellweger, despre Bradley Cooper s-a scris ca ar fi avut o relatie cu Jennifer Lopez, apoi cu Olivia Wilde, insa nimic nu a fost confirmat.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *