Zvon cuplu nou: Leonardo DiCaprio si Madalina Ghenea

By  | 

Presa italiana sustine ca Leonardo DiCaprio ar avea o relatie cu Madalina Ghenea, cei doi fiind surprinsi impreuna in Australia, unde actorul filmeaza in aceasta perioada.

In fotografii, DiCaprio apare in compania unei brunete care pare a fi noua lui iubita si care a fost ulterior identificata de presa italiana ca fiind top modelul roman Madalina Ghenea. Cei doi au fost fotografiati impreuna pe terasa unui apartament din Vaucluse, New South Wales, Australia.

Actorul in varsta de 36 de ani s-a despartit recent de actrita Blake Lively, dupa o relatie de cinci luni inceputa la doar cateva saptamani dupa ce DiCaprio se despartise de fosta lui iubita, modelul israelian Bar Rafaeli, cu care a format un cuplu timp de peste cinci ani.

  • Madalina Ghenea (24 ani) este din Slatina, dar a plecat din Romania de la varsta de 14 ani si are o cariera internationala in modelling.
  • Leonardo DiCaprio a debutat de mic in actorie, fiind considerat in epoca un copil-minune. Printre primele lui filme se numara „What’s Eating Gilbert Grape” (1993), unde a jucat alaturi de Johnny Depp, si „Basketball Diaries” (1995). A devenit celebru dupa ce a jucat in „Romeo si Julieta” (1996). DiCaprio a mai jucat in „The Departed” (2006) si Shutter Island (2010), ambele regizate de Martin Scorsese, dar si in aclamatul film al lui Christopher Nolan, Inception (2010).

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *