Zooey Deschanel, designer pentru Tommy Hilfiger

By  | 

Şi tu eşti una dintre numeroasele admiratoare ale stilului lui Zooey Deschanel? Bun, şi noi, aşadar ştim că te vei bucura la fel de tare ca şi noi când vei afla că actriţa a devenit şi designer pentru Tommy Hilfiger, pentru care a creat o colecţie capsulă de 16 rochii ”flirty”.

Preţul rochiilor variază între 98-199$ şi vor fi puse în vânzare începând cu luna aprilie a acestui an în reţeaua magazinelor Macy’s, după care vor fi disponibile şi online, pe site-ul brand-ului Tommy Hilfiger. Deşi brandul este prezent şi în România, nu ştim încă dacă vom putea cumpăra şi noi rochiile create de actriţă direct din magazin.

Zooey a purtat o ţinută Tommy Hilfiger la Gala MET de anul trecut, în rest nu ştiam că ar fi o legătură între actriţă şi celebrul brand. Designerul casei de modă a declarat că Zooey se potriveşte perfect esteticului brandului. Rochiile vor fi în stilul anilor ’60, ”cu mult roşu, alb şi albastru dar inspirate din stilul lui Zooey, cu detalii interesante şi materiale flirty.”

Nu ştim voi ce părere aveţi, dar noi aşteptăm cu nerăbdare lansarea colecţiei, din care am realizat pentru voi un colaj cu 4 modele. Ei, te vei număra şi tu printre norocoasele care vor deţine în garderobă o rochie Zooey style?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *