Zoe Saldana s-a casatorit in secret

By  | 

          

Marco Perego, norocosul care i-a cucerit inima exoticei actriţe este un artist de origine italiană. Acesta şi-a început cariera de jos, splălând vasele într-un restaurant la sosirea în S.U.A., până când arta sa a început să fie cunoscută şi apreciată.

Marco şi Zoe au fost văzuţi ca şi cuplu pentru prima dată în luna mai a acestui an, la premiera filmului ”Star Treck: Into Darkness”, dar se cunosc de mai multă vreme, dinainte de a fi împreună. Primele zvonuri cu privire la căsătorie au apărut după ce au fost fotografiaţi la Londra purtând verighetă el, iar ea un inel ce părea de logodnă.

Conform unei surse a revistei US Weekely, Saldana şi Perego s-au căsătorit în luna iunie la Londra, în cadrul unei ceremonii intime, alături de familie şi câţiva prieteni apropiaţi. Reprezentantul actriţei nu a comentat însă vestea. 

Zoe a mai fost în trecut logodită timp de 11 ani cu Keith Britton, CEO-ul My Fashion Database, dar a avut o relaţie de duratp şi cu actorul Bradley Cooper. Actriţa a declarat chiar anul trecut aceasta în cadrul unui interviu că îşi doreşte să îşi întemeieze o familie şi că deşi ea însăşi se simte o copilă, îşi doreşte la rândul ei copii.

Actriţa se poate mândri cu roluri grozave în filmele ”Avatar”, ”Columbiana”, ”Star Trek” şi în 2014 în ”Guardians of the Galaxy”.

Felicitări Zoe, pentru discreţie şi pentru relaţia ta frumoasă!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *