Zoe Kravitz este logodită cu actorul Karl Glusman

By  | 

Zoe Kravitz a dezvăluit că este logodită cu actorul Karl Glusman – și se pare că asta s-a întâmplat încă de la începutul anului.

Actrița a anunțat această veste în cadrul unui interviu pentru Rolling Stone, unde a explicat că Glusman a cerut-o în căsătorie în februarie. „Ah, da, sunt logodită”, a spus Kravitz când cel care îi lua interviul a observat că poartă un inel cu diamant. „Nu am spus nimăuni – adică nu am spus întregii lumi. Am vrut să păstrăm totul privat.”

Se pare că Karl Glusman ar fi vrut să o ceară în căsătorie într-o vacanță romantică la Paris, dar, din cauza lipse de timp, a pus marea întrebare în sufrageria lor. Însă, pentru a face momentul mai special, a aprins câteva lumânări. Mai mult, inima îi bătea atât de tare încât Kravitz a fost îngrijorată pentru sănătatea lui.

Apoi, el s-a pus într-un genunchi, dar ea credea că doar se întinde pentru a-și calma inima. Apoi, a fost foarte surprinsă când a aflat ce se întâmplă de fapt, dar s-a bucurat că cererea a avut loc astfel. „A nimerit-o. Mi-a plăcut că nu a fost un plan elaborat în Paris. Eram acasă, în trening”, spune Zoe.

Cei doi au o relație de 2 ani, de când niște prieteni comuni le-au făcut cunoștință. Ei preferă să mențină totul destul de privat, deci probabil vom afla despre nuntă abia după ce aceasta va avea loc.

Zoe Kravitz este nimeni alta decât fiica musicianului Lenny Kravitz și a actriței Lisa Bonet. Ea și-a făcut debutul în actorie în 2007, cu filmul No Reservations. Actorul Jason Momoa este tatăl său vitreg.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *