Zach Braff, cerere in casatorie inedita

By  | 

Actorul nu a ezitat să îşi ofere ajutorul atunci când un fan al său i l-a cerut. Matt Hulbert, un muzician care a contribuit la campania de strângere de fonduri pentru filmul pe care Zach Braff vrea să îl regizeze, i-a cerut ajutorul actorului pentru a realiza o cerere în căsătorie inedită.

Zach a contribuit cu multe vorbe frumoase la clipul creativ prin care Matt a cerut-o în căsătorie pe Janice. Reacţiile tinerei sunt şi ele incluse în partea de jos a ecranului.

Atât Matt cât şi logodnica sa, Janice, sunt fani ai serialului Scrubs, aşadar implicarea actorului a fost o surpriză cu adevărat plăcută. Şi dacă îndemnul lui Zach nu ar fi fost de ajuns pentru a o convinge pe Janice să spună ”da”, clipul realizat de Matt a inclus participarea multor prieteni dar şi a familiei, care avea acelaşi mesaj pentru tânără: ”spune da”!

Clipul a devenit deja viral pe internet, ajungând în acest moment la peste 900 de mii de vizualizări. în doar 2 zile de la postare. Atenţie, acest clip este periculos de emoţionant!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *