Zac Efron, accident stupid la el acasa

By  | 

Din fericire, actorul nu s-a accidentat foarte grav, însă a fost nevoit să îşi amâne planurile de promovare pentru ultimul său film, ”That Awkward Moment”. Conform revistei People, actorul a alunecat în curtea casei sale din Los Angeles într-o baltă de noroi şi s-a rănit destul de tare la faţă, în zona maxilarului, motiv pentru care a avut nevoie de mai multe copci. 

Zac Efron a intrat într-un con de umbră din punct de vedere profesional după succesul pe care l-a cunoscut odată cu seria filmelor ”High School Musical”. Nici în viaţa privată nu i-a mers mai bine actorului, despre care am aflat de curând că a fost de mai multe ori la dezintoxicare din cauza consumului de alcool şi droguri.

Deşi are agenda destul de plină, Zac nu a reuşit să se facă remarcat în niciunul dintre filmele sale. Aşteptăm cu nerăbdare însă lansarea comediilor ”That Awkward Moment” şi ”Neighbors”, în care Efron, în vârstă de 26 de ani, are nişte scene absolut hilare. Convinge-te şi tu în trailerul de mai jos, îşi garantăm că te vei amuza copios!

Sperăm ca Zac Efron să se refacă rapid şi să reuşească să treacă peste dependenţa sa definitiv.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *