Woody Allen si-a gasit o noua muza: Emma Stone

By  | 

Este cunoscut faptul că atunci când Woody Allen găseşte o actriţă de valoare, îi oferă mai multe roluri în filmele sale. După Scarlett Johansson şi Cate Blanchett, a venit şi rândul Emmei Stone, aceasta primind un rol în două dintre următoarele sale filme.

Primul dintre acestea este  Magic in the Moonlight, care va avea premiera pe 25 iulie 2014. Această comedie romantică urmăreşte aventurile unui cetăţean britanic chemat să demaşte o tânără fată ce se pretindea a fi o expertă în misticism. Însă investigaţia îi creează numeroase probleme personale şi profesionale. Din distribuţie mai fac parte şi Colin Firth şi Marcia Gay Harden.

În aceaşi lună, vor începe filmările pentru un alt proiect al lui Allen despre care momentan nu se cunosc prea multe informaţii. Tot ce se ştie în momentul de faţă este că Emma va juca alături de Joaquin Phoenix, iar Allen este atât regizor, cât şi scenarist şi producător. În orice caz, dat fiind trecutul cinematografic al acestuia, este clar că filmul va fi un mare succes.

Emma Stone este o actriţă americană în vârstă de 25 de ani ce se află oarecum la începutul carierei sale în cinematografie. Primul său rol important l-a primit în comedia Superbad (2007), apoi a mai jucat în The House Bunny (2008), Ghosts of Girlfriends Past (2009), Zombieland (2009) şi Paper Man (2009). A urmat Easy A (2010), pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur la categoria Cea mai bună actriţă într-un musical sau o comedie. Au urmat Crazy, Stupid, Love şi The Help, ambele în 2011, apoi The Amazing Spider-Man (2012) şi Gangster Squad (2013). Ultimul său film este The Amazing Spider-Man 2, ce abia a avut premiera în cinematografele din toată lumea.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *