Wentworth Miller recunoaste public ca este gay

By  | 

Cu siguranţă că şi tu ai oftat când urmăreai ”Prison Break” datorită lui Wentworth, sau poate datorită geniului personajului său. De aceea, zvonurile neconfirmate până în acest moment, că ar fi gay, te-au dezamăgit. Ş dacă mai aveai vreo speranţă, iată că şi aceasta s-a spulberat.

Într-o scrisoare deschisă adresată Mariei Averbakh, directoarea Festivalului Internaţional de Film de la Pettersburg, Wentworth Miller a refuzat politicos invitaţia de a participa la eveniment datorită legislaţiei ruse, care este opresivă la adresa persoanelor de altă orientare sexuală.

”Ca un bărbat gay…sunt profund tulburat de atitudinea şi tratamentul guvernului rus faţă de femeile şi bărbaţii gay. Situaţia nu poate fi acceptabilă sub nici o formă şi nu pot participa cu conştiinţa împăcată la un eveniment realizat de ţara în care oamenilor asemeni mie le sunt refuzate sistematic drepturile de a trăi şi de a iubi în mod deschis. Dacă situaţia se va schimba sunt bucuros să îmi schimb decizia.” a scris Miller în scrisoarea sa.

Noi îl felicităm pe actor pentru că şi-a asumat această poziţie şi îi vom urmări cu aceeaşi plăcere filmele şi de acum în colo. Tu ce părere ai despre gestul lui Wentworth Miller?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *