Welcome back, Diana Dumitrescu

Una dintre prezențele feminine cele mai tonice din peisajul actoricesc, “dispărută” de ceva vreme de pe marile ecrane, a decis să revină la actorie cu rolul din comedia Ghinionistul. Află, mai jos, mai face Diana Dumitrescu și de ce merită să mergem să vedem filmul lui Iura Luncașu.

Pe Diana Dumitrescu o știi din Minte-mă frumos, (2012, când a jucat alături de Andi Vasluianu) sau mai cu seamă din serialele autohtone difuzate de PRO2 pe vremea când se numea Acasă TV, iar spiritul ei optimist, jucăuș și hiperactiv a dat savoare și culoare unor roluri “blonde”, pe care altfel, poate, nici nu le-ai fi remarcat. După o pauză destul de lungă (cea mai recentă prestație actoricească a fost într-un film pentru TV, A Royal Christmas, unde a avut ocazia să joace alături de Jane Seymour), Diana se întoarce la actorie, cu rolul Claudiei, din pelicula lui Iura Luncașu, Ghinionistul (acum în cinematografe). Am stat de vorbă cu Diana despre ghinion, dragoste în ziua de azi și viața după PRO.Ghinionistul este o comedie autentic românească, cu o distribuție “stelară” (Vlad Logigan, Diana Dumitrescu, Gheorghe Visu, Virgil Ianțu, Ruby, Dorian Popa, Codin Maticiuc). Scenariul? O cursă plină de imprevizibil pentru un tânăr chitarist care nu-şi doreşte decât să ajungă la audiţiile de care viitorul său depinde, dar este impiedicat de tot felul de obstacole. Cu mult umor și haz de necaz, flimul surprinde bine unele aspecte clasice și probleme perene ale societăţii româneşti și are toate atuurile pentru a cuceri. Iar mesajul este unul optimist, perfect pentru finalul de an.

  1. De care dintre rolurile tale îţi aminteşti cu nostalgie? De ce?

De toate. A fost o perioadă foarte frumoasă, o perioadă care a însemnat foarte mult pentru mine și ca om și ca artist. O perioadă în care am crescut și m-am format și în care am învățat foarte multe lucruri, atat pe plan profesional cât și personal.

  1. În Ghinionistul joci alături de nume mari. Spune-ne ceva care ţi-a plăcut cel mai mult la rolul tău?

M-am bucurat foarte mult că acest rol mi-a dat șansa să lucrez din nou cu regizorul Iura Luncasu și multi alți colegi de-ai mei. Am avut un rol “de culoare” în acest film și a fost interesant să fac parte din acest proiect.

  1. Crezi în ghinion? Sau în faptul că umorul ne salvează?

Cred că norocul și-l face omul cu mâna lui, dar da, umorul te poate salva, nu întotdeauna însă…

Citeşte continuarea materialului în ediţia de print – ianuarie a revistei Cosmopolitan.

Text: Bianca Dragomir

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.