Weekend-ul de Oscaruri al lui Kim Kardashian

By  | 

Kim Kardashian a avut un weekend plin cu ocazia Oscarurilor. În primul rând, este fericita câştigăoare a unui premiu pentru rolul din ”Temptation: Confessions of a Marriage Counselor” la categoria… cea mai proastă actriţă în rol secundar. Evident, actriţa nu şi-a rdicat premiul, ca şi restul actorilor câştigători la Zmeura de Aur 2014.

Chiar dacă nu a defilat pe covorul roşu al Premiilor Oscar 2014 alături de actriţe ca Angelina Jolie, Cate Blanchett şi Lupita Nyong’o (deşi poate şi-ar fi dorit), Kim Kardashian a impresionat într-o ţinută ”all red” la petrecerea organizată de Elton John. Rochia roşie purtată de Kim a fost creată de Celia Kritharioti iar bijuteriile de Lorraine Shwartz.

De multă vreme starleta nu ne-a impresionat cu o asemenea ţinută de gală. Deşi amplitudinea rochiei a făcut-o să pară cam scundă, ţinuta adoptată de Kim a fost foarte reuşită, la fel ca şi în cazul surorilor sale Khloe, îmbrăcată într-o rochie burgundy din catifea şi Kourtney, îmbrăcată într-un costum de pantaloni foarte chic.

Tu ce părere ai despre ţinuta lui Kim Kardashian?

                     

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *