Vrei să îți cânte o vedetă internațională la nuntă? Iată cât costă!

Mulți dintre noi ne-am gândit ce grozav ar fi ca vedeta noastră preferată să cânte doar pentru noi și prietenii noștri. Unii au mers mai departe și chiar au angajat o vedetă pentru nuntă sau aniversare. Iată cât au plătit pentru acest moment special.

Dacă vrei ca o trupă locală și ceva mai puțin cunoscută să cânte la un eveniment special din viața ta, cel mai probabil nu vei cheltui o sumă enormă. Dacă vrei să aduci o vedetă internațională, de renume, în schimb… va trebuie să pui destui bani deoparte.

Nunta iarna? Fii o craiasa a zapezilor!

Iată cât costă să îți aduci cântărețul preferat la nunta sau aniversarea ta:

The Eagles – 5,8 milioane dolari

Ți se pare mult? Atunci vei fi șocată să afli că această sumă a fost plătită pentru o singură melodie, și anume Hotel California, bineînțeles. Trupa a fost invitată la o petrecere privară ce a avut loc în 2003 în New York. Din păcate, în urma decesului unui membru al trupei, în martie 2016, The Eagles a decis să nu mai susțină concerte.

The Rolling Stones – 5 milioane dolari

În 2002, când a aniversat 60 de ani, politicianul și filantropul american David Bonderman i-a invitat pe The Rolling Stones și John Mellencamp să susțină un concert de două ore (fiecare câte o oră). Între trupe, Robin Williams a amuzat invitații cu un moment de comedie. Totul a costat 7 milioane de dolari, fiind una dintre cele mai scumpe concerte private organizate vreodată.

Cum organizezi aniversarea cu iubitul

În 2012, când a împlinit 70 de ani, Bonderman l-a avut ca invitat pe Paul McCartney și din nou pe Robin Williams. De data aceasta, el a donat câte 1000 dolari pentru o organizație caritabilă la alegerea acestora.

Madonna – 7,2 milioane dolari

Atât a costat concertul susținut de artistă în 2008, în Dubai, pentru un fan anonim.

Jennifer Lopez – 5 milioane dolari

Antreprenorul rus Mikhail Gutseriyev a fost cel care a invitat-o pe Jennifer Lopez să susțină un concert la nunta de un miliard de dolari a fiului său. Wow.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.