VMA 2015 – Coafuri vedetă

By  | 

Atât de mult ne-au plăcut coafurile abordate de vedetele care au pășit pe covorul roșu cu ocazia MTV Video Music Awards 2015, încât ne-am hotărât să le încercăm și noi…

Bella Thorne – Coc răsucit în creștet

bella thorne coc rasucit

Bella Thorne attends the 2015 MTV Video Music Awards at Microsoft Theater on August 30, 2015 in Los Angeles, California.


Aplică un serum pentru netezire, adună-ți părul în creștet, împarte coada în două părți egale și răsucește-le pe ambele astfel încât să obții doi „melci”, pe care apoi să îi fixezi cu agrafe sau ace de păr.
Moroccanoil Frizz Control, 149 lei
***

Chrissy Teigen – Împletituri și șuvițe rebele

chrissy tiegen impletituri rebele

Chrissy Teigen attends the 2015 MTV Video Music Awards at Microsoft Theater on August 30, 2015 in Los Angeles, California.


Împroșcă-ți părul cu un spray pentru strălucire, perie-l pentru a distribui uniform produsul și fă-ți cărare pe-o parte. Împletește apoi două cozi lejere pe părți și răsucește-le slab în două cocuri laterale, lăsând câteva șuvițe rebele.
Wella SP Sublime reflection spray, 77 lei
***

Ciara – Drept și lucios

ciara par drept lucios

Ciara attends the 2015 MTV Video Music Awards at Microsoft Theater on August 30, 2015 in Los Angeles, California.


Protejează-ți părul cu un produs anti-termic, apoi îndreaptă-l, curbându-l discret la capete (spre interior), prin simpla întoarcere a plăcii când ajungi la vârfuri. Apoi aplică un produs anti-fire rebele.
Londa Professional Smoothation sleek lotion, 37 lei
***

Gigi Hadid – Pieptănat pe spate

gigi hadid par cu volum

Gigi Hadid attends the 2015 MTV Video Music Awards at Microsoft Theater on August 30, 2015 in Los Angeles, California.


Aplică spumă de păr pe partea de sus a scalpului, apoi tapează ușor la rădăcină, Piaptănă-ți părul pe sapte cu peria, având grijă să nu presezi pe creștet, apoi, fixează totul cu un spray.
Nivea Diamond volume Styling mousse, 14,99 lei
***

Selena Gomez – Maxi-bucle elastice

selena gomez bucle

Selena Gomez attends the 2015 MTV Video Music Awards at Microsoft Theater on August 30, 2015 in Los Angeles, California.


Aplică spumă pe lungimea părului, apoi ondulează-ți șuvițe groase și lasă-le libere până se răcesc. Înainte să ieși pe ușă, perie-le ușor și aplică un spray cu fixare flexibilă.
Sebastian Mousse forte, 87 lei
Ondulator Rowenta CF2132 for Elite Model Look
***

Tori Kelly – Bucle naturale

tori kelly par cret

Tori Kelly attends the 2015 MTV Video Music Awards at Microsoft Theater on August 30, 2015 in Los Angeles, California.


Dacă ești creață de la natură, aplică pur și simplu o cremă pentru definirea buclelor și fă-ți cărare pe-o parte. Dacă nu, ondulează șuvițe pe un ondulator subțire (răsucește-le în același sens) și aranjează-le cu mâinile folosind gel.
Kerastase Curl fever gel, 85 lei
***

Vanessa Hudgens – Împletituri & beach waves

vanessa hudgens beach waves

Vanessa Hudgens attends the 2015 MTV Video Music Awards at Microsoft Theater on August 30, 2015 in Los Angeles, California.


Aplică spumă de păr pe lungimea părului, apoi împarte-l în trei secțiuni egale – una în creștet și două în lateralele cefei – și împletește-le. Pe cea de sus începe-o dintr-o pare și așeaz-o ca pe o bentiță. PE celelate două le vei desface și răsfira cu degetele după ce te-ai machiat și îmbrăcat.
Three Weather Taft Ultimate Spumă modelatoare pentru păr, 12,99 lei

Comments

comments