Vivien Leigh a fost bisexuala si adultera

By  | 

Potrivit unei noi biografii, intitulata „Damn You, Scarlett O’Hara”, care va fi publicata in Statele Unite ale Americii, actrita Vivien Leigh, interpreta celebrei Scarlett din filmul „Pe aripile vantului”, a avut numeroase aventuri sentimentale, atat cu femei, cat si cu barbati.

Relatia ei cu Laurence Olivier era una „promiscua”, ei inselandu-se unul pe celalalt, chiar la cateva luni dupa ce au devenit amanti, in 1937, potrivit unor memorii ale actritei, nepublicate, si declaratiilor unor martori.

Potrivit acestei biografii, actrita britanica ar fi avut cel putin trei relatii sexuale cu femei. In plus, volumul descrie apetitul mare al actritei pentru „golanii de vanzare” – numele sub care erau cunoscuti barbatii care se prostituau la Scotty’s, un bordel din Los Angeles ce functiona sub acoperirea unei benzinarii.

„Se baza pe discretia profesionala a barbatilor din aceasta meserie, sperand ca ei sa nu se laude ca au «servit-o» pe Scarlett O’Hara”, a declarat o sursa din editura care va publica acest volum biografic. „Se pare ca Vivien Leigh ar fi fost data afara dintr-un hotel din Italia pentru ca aducea in camera ei prea multi «baieti de pe strada»”, a adaugat aceeasi firma.

Volumul a fost scris de Darwin Porter, care a cunoscut-o pe actrita britanica in anii 1960, si de Roy Moseley, fostul asistent personal al lui Laurence Olivier. Potrivit acestei biografii, Vivien Leigh ar fi intretinut relatii sexuale cu actrita britanica Isabel Jeans si cu alte doua femei si l-ar fi inselat pe sotul ei cu doi dintre actorii alaturi de care a jucat in filme – Marlon Brando si Rex Harrison.

Vivien Leigh si Laurence Olivier s-au casatorit in 1940 si au divortat in 1960. Vivien Leigh, despre care s-a afirmat in trecut ca a suferit si de pe urma unor tulburari psihice, a murit in 1967, la varsta de 53 de ani.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *