Viorica Pintilie și Virgil Ianțu – duet emoționant de Crăciun

Viorica Pintilie și Virgil Ianțu lansează piesa “Baby It’s Cold Outside”, un colind de Crăciun cântat în duet într-o versiune proprie. Cum suntem în plin sezon al sărbătorilor de iarnă e momentul pieselor festive, a melodiilor delicate, pe care le știm cu toții și care au puterea de a ne transpune în povestea fermecată a Crăciunului.

Videoclipul pentru “Baby It’s Cold Outside” demonstrează cât de important este să simți, să trăiești și să apreciezi muzica la unison. Între Viorica Pintilie și Virgil Ianțu există o chimie muzicală extraordinară, cei doi fiind complementari nu doar ca voce, ci și din punct de vedere al carismei și spontaneității.Piesa “Baby It’s Cold Outside” va fi cântată în primă audiție în cadrul concertului de lansare al albumului Vioricăi Pintilie – “Christmas time is here”, care are loc pe 12 decembrie, la Cinema Pro.

Virgil Ianțu povestește despre acest duet, spunând că s-a implicat cu drag în proiect pentru că Viorica este o cântăreața de jazz foarte talentată și pentru că dintotdeauna sărbătoarea Crăciunului a purtat o magie aparte. “Spiritul Crăciunului rămâne strâns legat de perioada copilăriei și de muzică, pentru că de la 5 ani și ceva muzica a fost cea care m-a însoțit pretutindeni. Cred că îmi place perioada asta și pentru că îi face pe oameni să fie mai buni, mai cinstiți, mai darnici. Acum, fiind tată la rândul meu, aștept Crăciunul cu mare bucurie în suflet, pentru că este un moment special, petrecut alături de familie și de toți cei dragi… evident, totul pe un fundal muzical adecvat, care include și Baby It’s Cold Outside.”, a mărturisit Virgil Ianțu.

“Pentru mine, sărbătorile de iarnă înseamnă MAGIE. Bucuria şi entuziasmul copiilor, grija părinţilor să păstreze vraja din jurul Crăciunului, emoţia bunicilor că vor avea din nou familia acasă în jurul mesei. Și peste toate astea, cred că este important să avem și muzica aproape, o muzică care transmite bucurie și confort sufletesc. Am ales să fac un album de jazz, de cântece tradiţionale americane și mă bucură tare ce a ieșit. Îi mulțumesc lui Virgil pentru sprijin, pentru sfaturi și pentru prietenie.”, a declarat Viorica Pintilie.

“Baby It’s Cold Outside” este o piesă produsă în studioul REAL SOUND and vision, sub atenta supraveghere a lui Victor Panfilov, asistat de Ivanov Vladimir. Aranjamentele pieselor sunt scrise de către Capriel Dedeian, Sebastian Burneci și Florian Radu, iar iar creditele pentru producția videoclipului revin echipei Zoom pe Idei – Alexandru Biță, George Sanda și Adrian Miu.

Viorica Pintilie poate fi urmărită pe conturile ei de social media, pe Facebook, Instagram și pe www.vioricapintilie.ro, iar Virgil Ianțu poate fi urmărit pe Facebook, Instagram și pe www.virgiliantu.ro. Videoclipul “Baby It’s Cold Outside” poate fi vizionat aici:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.