VIDEO: Cele mai urmărite video-uri ale lui Kylie Jenner

Kylie Jenner este una dintre cele mai influente vedete din lume, fiind declarată cea mai bogată dintre surorile Kardashian. Aceasta s-a transformat rapid dintr-o adolescentă, într-o femeie de succes și, în plus, în cea mai controversată tânără mămică.

Machiajul ”reginei selfie-urilor”Recent, Kylie și-a filmat rutina de make-up, satisfăcând curiozitățile adolescentelor din întreaga lume:

De asemenea, Kylie a mai oferit câteva sfaturi de-a lungul timpului.

  1. Să împrumutăm de la bărbați. O loțiune after-shave de la Nivea, pe care ea o folosește de mult timp ca primer.
  2. În ceea ce privește fondul de ten, Kylie recomandă să amestecăm diferite produse pentru a obține nuanța potrivită. Chiar și diferite branduri.
  3. O pensulă pentru sprâncene e ca oxigenul.
  4. Folosește un anticearcăn pentru definire.
  5. Pudra translucidă e cea mai bună prietenă a unei fete.
  6. Fardul de ochi nu trebuie să lipsească, la fel si anticearcănul de sub ochi. Kylie îl recomandă pe cel de la Nars.
  7. Lip liner-ul și un gloss, iar machiajul tău e gata pentru cel mai bun selfie!

Secretul pentru buze perfecte se află la Mizzi Cosmetics, un balsam de buze natural care exfoliază și hidratează.

Cum să faci un selfie reușit  

Ei bine, dacă e să ascultăm de cineva când vine vorba de poze, atunci Kylie e cu siguranță persoana potrivită. 2 pași importanți pe care ea îi parcurge de fiecare dată:

  1. Alege lumina naturală
  2. Găsește-ți unghiul bun. Toată lumea are un unghi mai bun pe care ar trebui să-l folosească.

De la rujuri la o avere de 900 milioane de dolari, în doar 3 ani

Regina cosmeticelor a pornit afacerea ”Lip Kits-urilor” de la un complex privind buzele sale. Se pare că la 15 ani un băiat a fost mirat de cât de bine sărută, ținând cont că avea buze mici. Fondarea unei companii de acest gen i-a oferit încredere în sine..și 900 de milioane de dolari.

După fillerele aplicate în buze la 17 ani, zilele trecute vedeta a decis că e momentul să renunțe la ele. Se pare că fanii i-au apreciat decizia ținând cont de comentariile de pe contul de Instagram.

Așa că, fetelor, acidul hialuronic nu este întotdeauna o decizie bună. Kylie s-a plâns de dureri și într-un final a realizat că naturalul e mult mai apreciat.

Nu uita niciodată de familie

”To Our Daughter”

Kylie a dat nastere în februarie unei fetițe și a ales să-și ascundă sarcina de ochii lumii în cele 9 luni. Vedeta este extrem de mândră de fetița ei și a lui Travis Scott, care e considerat unul dintre cei mai norocosi bărbați.

Aceasta încearcă să fie o mamă perfectă. Până acum, se pare că a reușit să îmbine cariera cu familia într-un mod deosebit.

Dacă ai mai mult, oferă

600.000 de dolari pentru copii bolnavi. Anul trecut, Kylie a anunțat că donează banii din vânzările ”Kylie Cosmetics Lip Kit”. Vedeta a declarat că își dorește să vadă zâmbete pe fețele copiilor. Și dacă nu sunt zâmbetele cele mai frumoase mulțumiri, ce altceva ar putea fi?

Citeşte şi: Kylie Jenner încearcă dieta vegană

Text: Andrada Oană

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.