Victoria Beckham doneaza pantofi pentru victimele taifunului din Filipine

By  | 

Victoria Beckham a hotărât să doneze ”un munte” de încălţări Crucii Roşii pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru victimele taifunului din Filipine. Evident, pantofii -cei mai mulţi cu toc- nu sunt destinaţi pentru a fi purtaţi de victime ci spre a fi puşi în vânzare.

Fanii lui Posh pot să cumpere pantofi Jimmy Choo, Manolo Blahnik sau Dolce & Gabbana din 2 magazine ale Crucii Roşii aflate în Londra. Pe lângă numeroasele perechi de pantofi (vezi foto jos), Victoria a donat spre a fi puse în vânzare şi haine aparţinând unor mari branduri.

În acest fel, Posh şi-a făcut loc în dressing pentru alte perechi noi de încălţări şi a făcut şi o faptă bună, îndemnând şi alte vedete să îi urmeze exemplul. Marile vedete nu poartă aceleaşi haine de mai multe ori aşa că au strâns cu siguranţă mult prea multe obiecte vestimentare ce nu vor mai fi purtate. Ce gest mai frumos poate fi decât să le doneze?

Ce părere ai despre gestul Victoriei Beckham? Oare ce sumă se va strânge în urma vânzării obiectelor donate de vedetă şi mai ales la ce preţ se poate achiziţiona o pereche de Jimmy Choo purtaţi de Victoria Beckham? Cea mai mare problemă în acest caz poate fi faptul că Posh poartă o mărime foarte mică la încălţări şi astfel va fi dificil să găsească cumpărători.

Nu ar fi fost oare mai bine să facă o donaţie în bani?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *