„Veronica Mars” a strans donatii de 4.5 milioane $

By  | 

Suma iniţială pe care producătorii îşi doreau să o strângă pentru realizarea filmului a fost de 2 milioane $, în termen de 30 de zile – şi-au propus ei – însă în mod total neaşteptat, au strâns suma record în doar 10 ore.

 

 

Deşi au strâns o sumă cu mult mai mare decât s-ar fi aşteptat, scriitorul / regizorul Rob Thomas a anunţat că au nevoie ”disperată” de mai multe fonduri. Cu această ocazie, el a mai dezvăluit că este gata prima schiţă -mult prea lungă- a filmului adaptat pentru marele ecran.

 

 

Thomas a ţinut să îţi asigure fanii că banii vor fi folosiţi în scopul pentru care au fost strânşi, dar că suma de 2 milioane $ era o sumă minimă care ar fi permis realizarea unui film mai slab decât ar merita eroina, ”Veronica Mars”. ”2 milioane era obiectivul nostru minim. Ar fi suficient pentru a realiza un film, însă nu ne-ar fi permis să realizăm fimul pe care ne dorim cu adevărat să îl facem sau pe care ştim că îl merită.”

 

 

Kristen Bell, protagonista serialului ”Veronica Mars”, a născut de curând o fetiţă şi acum se reface după sarcină alături de Dax Shepard, soţul ei şi micuţa…Lincoln.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *