Vedetele vorbesc despre sânii lor

La fel ca „oamenii obișnuiți”, și vedetele își pot iubi sau urî sânii. Am selectat câteva citate din interviuri în care acestea vorbesc deschis despre sânii lor, iar unele pot fi surprinzătoare.

Kim Kardashian: „Țin minte că plângeam în cadă. Am luat buretele de baie, l-am pus pe piept și m-am rugat să nu mai crească. Mă jenau. Am fost prima fată din clasă care a purtat sutien. Toate prietenele mele erau super slabe, iar acesta nu era tipul meu de corp. Dar am observat-o pe mama, care se simțea întotdeaua confortabil în corpul ei și asta m-a ajutat.”

Ariana Grande: „Aveam vreo 12 ani și toate celelalte fete din clasă aveau deja sâni enormi – iar eu eram încă micuță. Și acum sunt, port 32A la sutien. Acum sunt ok cu asta și am învățat să îmi iubesc corpul, dar atunci voiam și eu să arăt ca ele.”

Citește și: Cum îți afectează obiceiurile culinare frumusețea sânilor 

Emma Roberts: „Când eram mai tânără, să fii sexy însemna să ai sâni, așa că mă gândeam că eu nu voi fi niciodată sexy. Îmi doream să fiu și eu voluptoasă și îmi era rușine că nu sunt.”

Jennifer Lawrence: „Cred că oamenii sunt fascinați de sânii care se mișcă. Sunt atât de obișnuiți cu cei falși că sunt confuzi când văd că ai mei se mișcă.”

Katy Perry: „Într-o seară, m-am rugat să îmi crească și mie sânii atât de mult încât să nu îmi pot vedea picioarele din cauza lor. Rugămințile mi-au fost ascultate, dar atunci nu știam că sânii vor aluneca spre subraț la un moment dat.”

Cameron Diaz: „Trebuie să recunosc că îmi place că sânii mei sunt fermi și obraznici. Mama mi-a spus mereu că sânii perfecți trebuie să încapă într-un pahar de șampanie. Asta mi s-a părut cool și mă bucur că sânii mei au rămas mici.”

Britney Spears: „Cu sânii mei am o relație de tipul love-hate. În acest moment, i-aș vrea mai mici.”

Citește și: Există sâni simetrici? 

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Paisley Gilmour)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.