Vedetele se întorc în timp pentru a-și da sfaturi

Odată cu trecerea timpului, reflectăm la alegerile pe care le-am făcut în trecut și realizăm că ar fi fost mai bine dacă am fi decis altceva. E vorba de prietenii, de relații, de comportamentul din facultate sau de un job anterior… Și, chiar dacă ai impresia că vedetele au o viață perfectă, și ele regretă anumite lucruri pe care le-au făcut în tinerețe.

Iată ce sfat și-ar da ele dacă s-ar putea întoarce în trecut:

Jennifer Lawrence

„Asigură-te că știi cu cât sunt plătiți ceilalți”, a spus Lawrence în cadrul Festivalului de film Internațional de la Toronto, după ce a aflat că a fost plătită mult mai prost decât actorii cu care a jucat în aceleași filme.

Blake Lively

„M-aș încuraja să mă iubesc și să lupt pentru mine așa cum am făcut-o pentru alți oameni.”

Jennifer Lopez

„Mi-aș spune să mă iubesc, pentru a face alegeri bune. Atunci când nu te iubești, nu ești concentrat și iei decizii proaspte.”

Jada Pinkett Smith

„Mi-aș fi dorit să știu că durerea e doar o parte a călătoriei și toți trecem prin asta la un moment dat. Trebuie să ne sprijinim reciproc în aceste situații.”

Kesha

„Nu-i lăsa pe alții să te sperie sau să te facă să îți fie rușine de ceea ce ești. Nu trebuie să renunți la lucrurile care te fac unică și interesantă.”

Demi Lovato

„Pune sănătatea mentală și fizică pe primul plan. Să ai grijă de tine e cel mai important lucru.”

Tu ce sfaturi ți-ai da dacă te-ai putea întoarce în trecut?

 

Citește și: Vedete care au renunțat la studii 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.