Vedetele reacționează la decesul lui Dolores O’Riordan

Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries, a decedat pe 15 ianuarie, la doar 46 de ani. De atunci, numeroase vedete au transmis condoleanțe în special prin intermediul Twitter, fiind șocate de veste.

„Suntem distruși să aflăm despre moartea lui Dolores O’Riordan. Gândurile noastre se îndreaptă spre familia sa în aceste vremuri teribile”, au spus membrii trupei Duran Duran.„Prima dată când am auzit vocea lui Dolores O’Riordan a fost de neuitat. Ea a pus sub semnul întrebării cum ar putea suna o voce în contextul rock. Nu am mai auzit pe nimeni folosindu-ți instrumentul în acest fel. Sunt șocat și trist să aflu de decesul ei, gândurile mele se îndreaptă spre familia sa”, spune muzicianul irlandez Hozier.

„Ascultam The Cranberries în dormitorul meu la maxim, supărată pe părinții mei și cântam în perna mea. Sunt foarte supărată să aflu că Dolores O’Riordan a murit”, spune Ingrid Michaelson .

„Sunt devastată pentru fanii și familia sa – Dolores O’Riordan a avut o voce excelentă, atât de diferită și care a definit o eră. Ar fi continuat să fie o comoară muzicală”, spune Liz Phair.

„Suntem cu toții întristați să aflăm vestea. Dolores a fost un spirit strălucit și generos, plină de umor și cu o voce uimitoare. Dragostea noastră față de trupă și fanii ei”, au postat membrii trupei REM.

„Mă doare inima. Tocmai am aflat despre Dolores. A fost copilăria mea. Sincerele mele condoleanțe către familia și trupa sa în aceste momente. RIP Dolores O’Riordan, vocea unui înger irlandez”, a scris Kaya Jones.

Dolores O’Riordan a supraviețuit celor trei copii ai săi: Taylor, în vârstă de 20 de ani, Molly, de 16 ani, și Dakota, de 12 ani. „Cele mai frumoase momente din viața mea au fost petrecute acasă, cu familia mea”, spunea cântăreața într-un interviu din mai 2017. „Iubesc să fiu mamă. Copiii mei nu mă văd ca pe o vedetă, nu au așteptări; sunt doar mama lor.”

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.