Vedetele au participat la evenimentul de lansare Magic Mike XXL (galerie foto)

By  | 

A mai rămas doar o zi până la mult-așteptata premieră a filmului „Magic Mike XXL” și nu numai noi suntem fane ale meseriașului Mike, ci și vedetele! 

Din 17 iulie, filmul „Magic Mike XXL” îi readuce împreună pe marile ecrane pe Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez şi Gabriel Iglesias.

„Magic Mike XXL” reia povestea lui Mike, la trei ani după ce a renunţat la promiţătoarea sa carieră de stripper. După îndelungi insistenţe, acesta acceptă să se întoarcă în trupa de dansatori exotici „Regii din Tampa”, aflată acum în pragul eşecului. Pentru ultimul lor spectacol vor pregăti un show senzaţional, în care legendarul Magic Mike va străluci din nou în lumina reflectoarelor.

În drumul către grandioasa reprezentaţie, Mike şi colegii lui cunosc noi personaje, redescoperă vechi prietenii şi învaţă mişcări surprinzătoare, care le-ar putea schimba radical viitorul.

Dacă vrei să asculți soundtrack-ul filmului, ți-am strâns toate melodiile într-un playlist pe care îl poți găsi aici.

În continuare, iată câteva poze de la evenimentul de lansare Magic Mike XXL.

Nu uita! Până pe 17 iulie te poți înscrie la concursul nostru pentru a câștiga invitații duble la filmul „Magic Mike XXL”! Găsești mai multe detalii AICI.

Comments

comments