Vedete la Saptamana Modei de la Paris 2013

By  | 

Paris, oraşul iubirii şi al modei găzduieşte între 24 septembrie şi 2 octombrie Săptămâna Modei, în care vor fi prezentate colecţiile pentru sezonul primăvară-vară 2014. Au avut deja loc prezentări ale celebrelor case de modă Givency, Dior, Balenciaga, Lanvin, Chloe, Louis Vuitton şi urmează şi altele, la fel de spectaculoase. 

Kim Kardashian şi-a ales Săptămâna Modei de la Paris pentru a-şi face debutul oficial sub lumina reflectoarelor. Aceasta a apărut la braţul lui Kanye West la prezentarea de modă Givenchy într-o rochie neagră cu top transparent şi talie marcată cu un volan. Fusta lungă cu crăpătură pe picior i-a dezgolit un picior bine lucrat.

Kim Kardashian a făcut încă o algere neinspirată de ţinută, însă este de apreciat faptul că deşi nu arată perfect are curajul de a se expune în public. Ne aşteptam la o siluetă mult mai subţire a proaspetei mămici în vârstă de 31 de ani. Sigur că îi putem critica alegerea vestimentară, nu o vom face pentru că susţinem îmbrăţişarea formelor, oricât de generoase.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *