Vedete la Festivalul de Film de la Venetia 2013

By  | 

Festivalul de Film de la Veneţia a ajuns la cea de-a 70-a ediţie anul acesta şi a debutat cu premiera filmului 3D ”Gravity”, care îi are în rol principal pe George Clooney şi Sandra Bullock. 

Până acum şi-au făcut apariţia la evenimentele legate de festivalul de film vedete precum Dacota Fanning, James Franco, Daniel Radcliff, Nicholas Cage, Freida Pinto şi Michelle Dockery şi sunt aşteptaţi zilele următoare şi Matt Damon, Zac Efron şi Scarlett Johansson.

Festivalul a început încă de pe data de 28 august şi se va încheia pe 7 septembrie. Preşedintele juriului de anul acesta este regizorul italian Bernardo Bertolucci iar în competiţia pentru Leul de Aur sunt înscrise 20 de producţii, printre care şi ”Parkland”,  ”The Zero Theorem” şi ”Under the Skin”.

Aşteptăm cu nerăbdare festivitatea de premiere şi cronicile filmelor, pe care sperăm să le vedem şi noi cât mai curând în cinematografe. Până atunci, vă lăsăm cu o galerie foto a celor mai frumoşi oameni de la Festivalul de Film de la Veneţia.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *