Vedete la extreme: le iubesti sau le detesti

By  | 

Lena Dunham

O iubeşti, o deteşti sau îţi e indiferentă…cert este că NIMENI nu vrea să o mai vadă dezbrăcată! Este scriitoare, producătoarea propriului serial de televiziune, "Girls", pe HBO şi actriţă şi are un stil personal foarte puternic. Nu ratează, din păcate, nici o ocazie să apară dezbrăcată şi să îşi etaleze trupul durduliu cu care se mândreşte.

Lena a mărturit că nu ar suporta ideea dacă ar avea un trup asemeni modelelor de la Victoria’s Secret. Să fie adevărat sau vrea doar să pară împăcată cu propriile înzestrări?

 

 

Kristen Stewart

A primit atât de multe critici în legătură cu abilităţile sale de actriţă, încât escapada ei cu un bărbat însurat de anul trecut nu a făcut dcât să confirme părerea proastă pe care mulţi oameni o au despre ea. Să nu mai spunem de triumful ei absolut de la decernarea premiilor Zmeura de Aur din acest an, ocazie cu care a câştigat premiul pentru Cea mai proastă actriţă în rol principal în ”Twilight”, dar şi pentru rolul din filmul ”Albă ca zăpada”.

 

 

Kim Kardashian

Aflată zilnic sub lumina reflectoarelor, fie că îşi face apariţia pe la diverse evenimente, fie apare în propriul reality show, fie este urmărită de hoarde de paparazzi pe stradă, se pare că faima ei creşte neîncetat. Însărcinată cu copilul rapper-ului Kanye West, Kim este acum şi mai interesantă pentru amatorii de bârfe care îi comentează stilul vestimentar sau îşi dau cu părerea în legătură cu relaţia dintre ea şi Kanye.

Iar la veşnica întrebare ”ce are această femeie atât de special”, răspunsul este simplu: nimic. Este o femeie voluptuoasă, cu avere şi mult timp liber care şi-a expus viaţa la televizor în cele mai mici detalii.

 

 

Lindsay Lohan

Deja te-ai obişnuit să asociezi acestui nume o figură de femeie mahmură şi stiri negative, nu? Şi din păcate pentru ea, nu e din cauza rolurilor care le joacă, ci din cauza stilului ei de viaţă autodistructiv. Parcă această domnişoară dezinvoltă nu se poate abţine de  a intra în belele. Oare ce ar trebui să i se întâmple ca să îşi găsească echilibrul în viaţă?

Singura ta curiozitate legată de Lindsey poate fi doar ”ce boacănă a mai făcut de data asta?”. Ceva legat de alcool, petreceri sau procese, cu siguranţă!

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *