Vedete in arest

By  | 


 

Chase Crawford, actorul care l-a interpretat pe Nate în serialul ”Gossip Girl” a fost arestat pentru posesie de marijuana.

Misha Barton a fost arestată şi a primit mai multe capete de acuzare: conducere sub influenţa alcoolului, posesiune de narcotice şi conducere cu un permis expirat.

 

 

Charlie Sheen şi-a petrecut Crăciunul 2009 la închisoare, unde a fost dus în urma acuzaţiilor soţiei sale de atunci, Brooke Muller, de violenţă domestică. Se pare că acesta nu este primul incident violent al actorului. Acesta a mai apărut în faţa judecătorului şi în 1994 şi 1996.

Lindasy Lohan a fost arestată atât de des încât incidentul nu mai constituie o surpriză pentru nimeni.Ultima dată când a fost arestată, aceasta a primit ca pedeapsă internarea într-un centru de dezintoxicare pentru 3 luni, începând cu 2 mai.

Lindsay a condus sub influenţa alcoolului, a consumat narcotice, a lovit un pieton şi a fugit de la locul accidentului şi a lovit o altă femeie în faţă.

 

 

Rapperul P.Diddy, pe numele său adevărat Sean Combs, a fost arestat de mai multe ori. Prima dată acesta avea în posesie arme şi bunuri furate iar următoarele dăţi, artistul a fost acuzat de atac şi de condus fără permis.

Designerul John Galliano a fost arestat la Paris, unde a insultat un cuplu folosind remarci puternic antisemite şi apoi a devenit violent cu aceştia. Repercusiunile pentru cariera sa au fost majore deoarece casa de modă pentru care lucra, Dior, a renunţat la colaborarea cu el.

 

 

Simpaticul actor din ”Transformers”, Shia LaBeouf, a fost arestat în 2011, după o luptă în bar. Se pare că actorul a fost atacat de un localnic în timp ce ieşea din local şi a fost nevoit să se lupte cu el. Din fericire pentru el, incidentul nu a rămas la dosar, deoarece nu a fost el cel care a pornit lupta.

Matthew Fox a fost arestat de două ori din cauza dependenţei de alcool. Prima oară acesta a lovit în mod repetat o femeie sofer de autobuz, fiind sub influenţa alcoolului, iar a doua oară a fost prins la volan băut.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *